Heia Norge! Ehh... Kristiansand var det visst.

 

Politikerne arbeider mer eller mindre målbevisst mot uønsket bruk av deltidsstillinger.

Personlig synes jeg muligheten til å jobbe deltid er en utmerket ordning, men hvis man ønsker fulltidsjobb er det selvfølgelig ikke så greit.

Kristiansand kommune vil gjøre noe med saken og har opprettet en stilling i prosjektet "Uønsket deltid". Vel og bra det. Det spesielle er bare at det er snakk om en 60 % stilling!

Les mer om den spesielle stillingen, enten i VG her eller i Tidens Krav her.

 

 5 kommentarer

Marit

20.01.2012 kl.19:08

Jaja .. det ble jo litt tragikomisk da.

jervveien16

20.01.2012 kl.20:41

Haha...snakk om å møte seg selv i døren...

Anniken

anette

23.01.2012 kl.08:54

Ha ha, det var jo litt spesielt, da :) Ha en herlig uke, klem fra Anette :) Åh, ja, det var det jeg skulle si; det ser ut til at vi kommer til Figgjo de to første ukene i juli. Er du hjemme da? *Krysse fingre, håpe håpe* :)

Katrine Stensland

25.01.2012 kl.09:22

Åh.. er det ikke anti-fantastisk?? Men dog så utrolig typisk norsk!!!

Med andre ord

27.01.2012 kl.15:20

anette: Vi har ikke alle ferieplanene klare enda, men blir nok hjemme noe av den parioden, i alle fall. Det som er sikkert er at vi skal få til å møtes! :-D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits