Kreta - here we come

 

Etter mye googling, tenking og mange gode råd, har vi omsider fått bestilt oss sol og varme til sommeren. :-)

Valget falt på et hotellkompleks på Kreta som heter Alexandra Beach. Det ligger på Chaniakysten, nærmere bestemt Agia Marina. Dette er et helt nytt reisemål for oss og vi er jo spente, men gleder oss veldig. Ut fra bildene og tips fra folk som har vært der før oss, skal dette være et bra valg.

Hotellet har direkte tilknytning til stranda, er romslig, familievennlig og av god standard.

 

Bildene har jeg lånt fra Ving og hotellets egen nettside. Klikk deg gjerne inn hvis du vil se mer. :-)


Det er godt å ha noe å se fram til, et lys i tunnelen på kalde vinterdager. I dag har det faktisk snødd her hos oss, så gata er full av unger som vet å nyte av de få centimetrene vi har blitt tildelt. Selv nyter jeg heller innetilværelsen. ;-) 

Kos deg litt ekstra i kveld, da vel!


 

Stikkord:

8 kommentarer

OKBente

19.01.2012 kl.15:38

Hei, ut frå bilda ser det jo jaffal heilt deilig ut. Håpe dokke verte fornøygde den dagen dokke kjem dit! :-) Uansett, enig med du; det er godt å ha noko å sjå fram til! Ha ein fin ettermiddag og kveld!

Solkro.blogg.no

19.01.2012 kl.15:44

Hei og gratulere med å få bestilt, min datter har vært der flere ganger og har bare god ord så dette blir nok toppers:)

Ha en fin kveld:)

Grete

19.01.2012 kl.15:48

Dette ser flott ut og hvorfor ikke drømme seg dit i dag med det slapsesnøværet vi har nå :)

Sommeren tilbringer jeg i seilbåten, men vinteren tar jeg gjerne en tur til sola jeg også :))

Tove

19.01.2012 kl.17:52

Herlig. Blir Agia Marina, Kreta på meg til sommeren også. Gleder meg. Har vært der engang før. Chania by er bare herlig!

fruensvilje

19.01.2012 kl.20:42

Dette såg da bare vidunderlig deilig ut,reint og pent og sol og varme:))heldige du

hobbystua

20.01.2012 kl.00:09

Heisann:) Da kan du glede deg til ferien der,,for er et flott hotell med fin beliggenhet. Det er en veldig trafikert vei rett på utsiden av hotellet,så håper du har bestilt rom med havsutsikt,så slipper du støyen fra gaten.Har vært der selv,men hadde rom mot vannet. Flott strand der og er ikke langt inn til Platanias som er en gåtur unna bare. Det er godt og ha noe solsikkert når sommeren kommer,,og det får du på Kreta:))

jervveien16

20.01.2012 kl.18:48

Her kommer dere garantert til å få det som plommen i egget :D Dette så helt fantastisk ut. Masse deilig luksus og store muligheter for å kunne samle litt krefter. Her har dere virkelig noe å se frem i mot.

Har aldri vært på Kreta, men hørt masse fint om øya. Har noen kollegaer som reiser dit år etter år...

Anniken

Sophie Frisholm

26.01.2012 kl.10:27

Hei hei, Det er et veldig populært hotell på Kreta, og folk er veldig fornøyd. Så ganske sikkert på at dere har gjort et bra valg. God tur! Vi gleder oss til å sende deg til Kreta:) Mvh Sophie Frisholm, Ving Norge

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits