Tenk koffert!

 

Sånn innledningsvis: Overskriften er ment helt bokstavelig. Ja, bare sånn for å oppklare eventuelle misforståelser først som sist... Hihi.

Saken er nemlig den at vi har en gammel koffert som BP har arvet etter foreldrene sine. Den passer kjempefint inn i vårt interiør, men den siste tiden har den blitt stående på loftet fordi jeg ikke helt har sett hvordan den kan benyttes rent praktisk. Visst er den dekorativ, men i vår forholdsvis begrensede stue har vi ikke plass til å ha alt fremme. Det fylles fort opp! ;-)

Nå har jeg fått en idé! Jeg har nemlig sett bilder på nettet av en alternativ bruksform for koffert(er). Ta en titt på disse bildene og fortell meg gjerne hva du synes:

 
Stilig, ikke sant? Skulle bare hatt litt mer enn én koffert... ;-)

 Bildekilde: http://thesweetestdigs.com

 

Jeg ser for meg å bruke vår koffert som et avlastningsbord ved siden av kosesofaen vår. Kanskje kan vi feste på noen bein på den, eller eventuelt høyne den på annet vis. Tankene arbeider og resultatet er ikke i boks, men jeg håper vi finner en god måte å få tørket støv av den fine kofferten og få den fram i lyset igjen på. :-)

  

Stikkord:

13 kommentarer

Grete

17.01.2012 kl.19:32

Her var det mange artige varianter :)) jeg har også en gammel koffert på loftet, så kanskje den kan få se lyset hihi

Vil du lage den som avlastningsbord så kjøper du bare en enkel krakk på Ikea, en krakk som heter Ingolf så ikke så galen ut og til 295 levelig.

Cecilie

17.01.2012 kl.19:50

KULT! ..jeg har bare en jeg også ;(

Biija

17.01.2012 kl.20:03

Jeg begynner helt klart å tenke koffert nå! :)

Katrine Stensland

17.01.2012 kl.20:56

Åhhh.... I andres hus, når andre gjør sånt, ser det stilig ut. I mitt hus, når jeg gjør sånt, ser det ut som rot...

Jeg har en tvingende symetrisk tankegang når det gjelder ting jeg selv skal produsere.. Har andre rufsete hår er det kult, har jeg rufsete hår er det ustelt og bustete...

Kan du komme og tenke koffert hos meg?

Heidi

17.01.2012 kl.21:06

Gikk rett inn i dyp koffert-tenking ;o) hi,hi... Ganske stilige bilder, men tror det hadde blitt rot hos meg... Stol fra Ikea var en god ide for å bygge den opp til bord - venter i spenning....

fruensvilje

17.01.2012 kl.21:08

dette var morsomt,et avlastingsbord var en god ide,no hvet jo ikke vi kor stor denne kofferten din er da men en god ide alikavel.

Ser att Grete gir en ide om å kjøpe krakk på ikea som understell,men flere tips får du me meg:))hva med en liten tønne eller en kubbe i massivt glass.

Blir spennende å se om du bestemmer deg for å ta den i bruk

Helgemamma

17.01.2012 kl.21:11

Det er flott å bruke gamle ting slik :-)Vi hadde masse kofferter før som vi la ungenes leker i. De hadde jo så utrolig mye! Så ble koffertene stablet i boden og så byttet vi ut hva slags kofferter de hadde på rommet sitt. På den måten fikk de stadig "nye" leker. Ellers synes jeg her at nattbord eller lite avlastningsbord så fint ut :-)

Creativbolig

17.01.2012 kl.21:36

I Torsdagskveld fra Nydalen hadde de en koffert som bord, og det er så stilig! Som avlastningsbord blir det helt sikkert topp. Vil du ha det høyere kan du jo bruke en pall, en gammel trekasse eller små bukker. Dette får du nok helt sikkert til Hege! ;.D

Ha en fin kveld, blir et kveldsbad på meg nå, gleder meg!

Klemmer <3

dandilion

17.01.2012 kl.22:52

Mange gode forslag her både på bildene og blant kommentarene. Høres ut som en god ide å bruke det som avlastningsbord. Med noe stødig under får dere jo ekstra oppbevaringsplass også. F. eks til duker eller noe. Det går jo også an at det dere hever kofferten med noe som inneholder hyller eller skuffer og dermed gir enda litt mer oppbevaringsplass. Blir spennende å se hvordan du gjør det :)

OKBente

17.01.2012 kl.23:51

Første bilde: Stilig! Lykke til! Heldige du som jaffal he en gammel koffert:-)

ernashus

17.01.2012 kl.23:59

Morsomt at vi begge hadde et innlegg om kofferter og med samme overskrift idag! Kofferter er både fine og nyttige innslag i interiøret. Me like.. :-)

Solblom

18.01.2012 kl.00:10

Likte spesielt godt det første bildet jeg :) Og gleder meg til å se resultatet...

jervveien16

18.01.2012 kl.07:50

Haha..ja, ja, damer... Både Erna og Hege tenker koffert om dagen... Jeg så faktisk en litt morsomt koffert på Søstrene Grene som jeg lurer på om jeg har plass til ett sted. For det er utrolig dekorativt, uten tvil!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits