Solgt!

 

I takt med at barna blir eldre kommer behovet for å endre på rommene deres i større eller mindre grad.

For ikke lenge siden fikk Andrine ny seng, nytt skap og nytt skrivebord, og mange av barnelekene ble fjernet. Anna fikk nye møbler og en oppfriskning på rommet for at år siden, og nå står Astrids rom for tur. Hun har hatt et praktisk og flott Stompamøblement i mange år, men det passer ikke så godt lenger for ei jente i konfirmasjonsalderen, så vi bestemte oss for å selge det og friske opp rommet hennes. La det ut på Finn.no i går, og nå er det solgt og hentet til prisen vi forlangte. Kjempegreit!

 

Stompamøblementet, som nå er ute av verden - i alle fall vår verden. ;-)

Dermed står det kjekke for tur, nemlig å finne nytt! Astrid ser for seg en romantisk chabby chic/vintagestil, og det kan jeg godt skjønne. Passer fint for ei ungjente, det. :-) Så nå blir det valfarting rundt i distriktets møbel- og interiørbutikker på jakt etter de rette tingene. ;-) Ny tapet skal det også bli på frøkna.

Og ja, januar er en finfin måned å bruke til småprosjekter inne, mens vi venter på lys og vår og uteaktivitet!

Hvis noen lurer på hvordan det går med badet vårt, som vi har brukt myyye tid på siste uka, er det klart til "innflytting" igjen. Bilder av resultatet dukker plutselig opp!

______________________________________________________________

  

Tusen takk for alle koselige kommentarer dere flittig legger inn, og også overveldende mange Wordfeudinvitasjoner etter sist innlegg. Nå har jeg snart fulltidsjobb! ;-)

Snart venter Sinnasnekker'n på meg (Ja, TV-programmet, altså! Et av mine favorittprogram.)... Kos deg, du også!

  

8 kommentarer

venkesstrikk

10.01.2012 kl.19:55

Så kjekt å forandre på ting, gleder meg til å se badet. Det blir vanskelig å velge i dag, det er tid for hjem og sinnasnekkeren samtidig

anette

10.01.2012 kl.20:03

Åh, så spennende! Å ordne nytt jenterom er jo bare toppen av lykke, det husker i allefall jeg at jeg syns, om jeg spør pappa får jeg kanskje et helt annet svar. Det var jo han som måtte iverksette alle mine innfall. Jan Frode har nettopp snekret scene inne på rommet til Ingrid, hun fikk jo mikrofon og forsterker i julegave, og nå synges det for full hals. Reisen til Julestjernen akkurat nå faktisk!! Gleder meg til å se det ferdige resultatet av Astrids rom :) Lykke til og stor klem <3

Maria

10.01.2012 kl.21:06

Finn.no er genialt!!

Så kjekt med litt nytt inn i hjemmet... jeg likte godt den praktiske senga der da, men skjønner at hun vil ha vanlig seng nå som hun har blitt så stor... Vintage stil er jo bare nydelig, rent og passer fint til ei jente som snart er ei ung dame:)

Ellers så sitter jeg her å ser på sinnasnekkeren selv, kjempe gøy!

Kos deg!!

klem

fruensvilje

10.01.2012 kl.21:15

Så flott da att dere fikk solgt møblane så fort da :))kan ikke annet enn beundre dere for arbeidslysten i hjemmet,lykke til med pikerommet da

Mimmimor

10.01.2012 kl.21:33

Så du fikk mange ordentusiaster? Da er det jo ikke så farlig at mitt ord ikke kommer før i morgen kveld :)

Finn er en god venn - i sin tid hadde jeg gjerne kjøpt dette møbelet brukt. Virker så praktisk. Men som du sier, nå er ungene store og har andre behov :)

Consuming

10.01.2012 kl.22:29

Finn.no er helt genialt når man skal ha ut ting altså. Er jo fantastisk å få solgt kjapt unna så man kankjøpe noe nytt. Husker i "gamledager" da vi måtte sette inn rubrikkannonser i avisen. Gleder meg til bildene av badet kommer! :-)

Grete

10.01.2012 kl.23:04

Blir spennende å se det nye rommet :) Januar er en flott måned til slike inneprosjekter !

jervveien16

11.01.2012 kl.07:51

Veldig kjekt med finn.no. Man blir enkelt kvitt overflødig møblement. Har solgt noe barneutstyr som tok alt for mye plass og noen sykler der. Alle parter blir like fornøyde, så det kan man kalle en god deal.

Oppussing av rom står definitivt for tur... De vokser fra rommene sine med tiden og det er greit å oppgradere en gang i blandt.

Så flott Wordfeud fruen var på bilde ;)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits