Vi er i gang


Som jeg skrev for et par dager siden har vi noen prosjekter på gang framover her hjemme. Nå er vi faktisk kommet i gang!

Det første vi har tatt fatt på er baderomsinnredningen vår. Den har jeg selv tegnet i sin tid, og vår gode venn Jan lagde den for oss. Jeg er fremdeles, etter 11 års bruk, veldig fornøyd. Den er stor nok til en familie på 5, ser fin ut og er praktisk. Den er imidlertid lakket med en kalkfarget lakk, som definitivt har sett sine bedre dager. Nå skal den derfor males hvit!

Vi har kjøpt inn maling med glans 80, som er veldig blankt, og nye håndtak. I dag har vi skrudd ned og demontert det som trengs. I morgen skal vi pusse ned litt, før planen er å legge på et strøk grunning på lørdag formiddag og to strøk maling i løpet av helga. Vi er begge enige om at dette skal bli BRA! Vi er også enige om at det er svært upraktisk å være uten funksjonelt bad og at prosess "Baderomsinnredningsforvandling"(!) derfor må foregå mest mulig effektivt.

Nå har vi imidlertid gjort nok for i dag og sløver i sofaen til følgende motto:

Bilder fra badet vil nok dukke opp etterhvert. ;-)

Kveldshilsen fra Hege i sofakroken, blogget med min gode medhjelper, iPaden. :-)

9 kommentarer

Helgemamma

05.01.2012 kl.22:06

Spennende. Alltid kjekt med noe nytt! Selv har jeg aldri eid noe selv jeg kan pusse opp, men har flyttet så ofte at jeg har fornyet omgivelsene titt og ofte :-) Ha en fortsatt fin kveld med ipoden. :-)

jervveien16

05.01.2012 kl.22:50

Oi...pangstart på året og rett i gang med ett av målene.. Det får man kalle effektivt. Blir spennende å se hvor lyst og flott det blir. Lykke til med prosjektet ;)

Anniken

venkesstrikk

05.01.2012 kl.22:57

Det er alltid stressende å pusse opp samtidig som en skal leve opp i det, men det er jo så kjekt når det blir ferdig

Creativboligstyling.

05.01.2012 kl.23:10

Gleder meg til å se Hege! Masse lykke til i prosessen! :))

synnovesyr

05.01.2012 kl.23:33

Lykke til med oppussingen,gleder meg til og se resulatetet:) og så gøy at du selv har tegnet det da:)

Grete

06.01.2012 kl.07:37

Lykke til med malinga, må jo være ekstrem god på å male slike ting skal det bli pent !

Ipad ja, hm holder meg til det gamle jeg :))

I gode og onde dager!

06.01.2012 kl.09:31

Blir nok fint skal du se.

fruensvilje

06.01.2012 kl.09:34

God morgen.Ja bad må en ha så hurtig og effektivt arbeid kreves når det rommet pusses opp:))lykke til med arbeidet og ha en riktig fin dag

Marit

06.01.2012 kl.10:28

Så gøy! Håper vi får se både før og etterbilder. Det der elsker jeg. Lykke til! :o))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits