Nytt år = nye prosjekter + og nye feriemuligheter

 

Jeg har ikke før fått ryddet vekk julepynten før hjernevirksomheten er irriterende høy i forhold til å tenke ut mer eller mindre nødvendige prosjekter her i heimen. Vi har ikke før kommet oss hjem fra en deilig nyttårsfeiring før behovet for nye ferieplaner melder seg. Litt frustrerende, men jammen er det artig å planlegge også. ;-)

Vi har konfirmant til våren - tro det eller ei - og i den forbindelse vil vi jo gjerne at det meste skal være på stell, ute og inne, før den den store dagen. På lista over prosjekter står å male baderomsinnredningen, ordne nytt rom til konfirmanten innendørs og utvide terrassen og garasjen, samt flytte en levegg utendørs. Vi leier snekker til grovarbeidet ute, men mye faller naturligvis på oss også. Dette kan kanskje høres mye ut, men vi er godt igang med planleggingsarbeidet og det er vel nesten halve jobben. Dessuten har vi lagd oss tidsplaner, slik at vi regner med å komme i mål. Jeg tenker også at det forplikter å skrive det ned her på bloggen, slik at "alle" kan spørre hvordan det går... Det kan vi kanskje trenge. Hehe.

 

Konfirmanten min i finstasen sin på julekvelden. ♥

 

Allerede denne uka setter vi i gang med baderomsinnredningen og Astrids rom! Bilder vil nok dukke opp litt etter hvert...

Når det gjelder reising, blir jeg fort rastløs her hjemme og er glad hvis jeg har noen kjekke planer å se fram til. Det har jeg IKKE nå. Derfor titter vi litt rundt på nettet og vurderer hva som er realistisk å få til framover. Vi ser for oss en Bodøtur om ikke altfor lenge, og en tur sydover i Europa til sommeren. Muligens blir det Italia på Benn og meg når jentene ferierer med papsen, men hva de skal få bli med på er foreløpig veldig åpent. Veldig kjekt, men også veldig tidkrevende å sette seg inn i havet av muligheter... Det som er sikkert er at det blir ferie på hele gjengen - jippi jippi! Gode tips mottas gjerne. :-)

 

Idyll i den lille italienske byen Chioggia, som vi besøkte for noen år tilbake.
Italia frister til gjenvisitt!


 

Har du noen planer for forandring i heimen eller reisevirksomhet framover?

 
 

7 kommentarer

Marit

03.01.2012 kl.22:53

Den byen der så kjempekoselig ut! Har aldri vært i Italia jeg .. og det blir nok ikke noe i år heller. For her handla jeg just en Thailandtur sånn på impuls. Fort gjort liksom.

04.01.2012 kl.08:12

Utover rydding på syrommet (som alltid er katastrofeområde) er ingen oppussingsplaner på trappene her i huset denne våren. Reiseplaner - å ja da.... Bergen, Barcelona og London er foreløpige planer...

fruensvilje

04.01.2012 kl.08:32

God morgen.Det var lurt å legge ut prosjektene her på blogg,det blir som du sier litt mer forpliktande da:))lykke til med arbeidet.

Mye må takast hos oss også,vi har en garasje som er i ferd med å gi etter,så den må takast,det er ørsta komune som er skyld i problemene så grovarbeide lyt dei ta men min kjære skal støype nytt gulv i den også.

Ja så har vi naustet som ble herjet med av orkanen,den må også restaurerast+nye dører på 2 løder:))så arbeid er det nok av.

Ferieplanene til Kroatia ser ut som går i vasken :(men det finnes mange andre plasser å dra til ,mulighetane er fortsatt åpne her også:))

Lykke til med deres planleging,og ha en fin fin dag

I gode og onde dager!

04.01.2012 kl.08:36

Nydelig jente det der. Lykke til med ferieplaner og opppussing.

Grete

04.01.2012 kl.08:39

Spør du min kjære så har jeg vel flere planer i hodet enn de som bør ned på papiret hihi men her ble det et nødvendig bilbytte så kanskje noen planer må redigeres. Soverommet vårt kunne hatt behov for litt oppussing og et par tak venter på nye pene takplater osv osv man blir jo aldri arbeidsledig med hus og hage.

jervveien16

04.01.2012 kl.12:26

Prosjekter må man ha, ellers ingenting å se frem i mot. En fantastisk flott følelse når man endelig får gjort unna det man har satt seg som mål. Kanskje jeg burde skrive det opp på bloggen jeg også...sånn for å legge litt press på meg selv ;)

Ferieplanene er i gang i Jervveien 16 også. De er av familiær karakter og er ikke så spennende for par uten barn... Har dere vært i Venezia? Utrolig vakkert der også...

Anniken

Solblom

05.01.2012 kl.00:41

Her går vi et usikkert halvår i møte, så ferieplanlegging blir det lite av.. Det er en av de tingene som er frustrerende som "ventende fosterhjem" - vi vet aldri når det skjer og får ikke planlagt noe på lang sikt..

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits