Nyttårsfeiring

 

Som mange har fått med seg, tilbragte Benn og jeg nyttårshelgen på hytta i Røldal, eller mer korrekt på Seljestad. Der hadde vi noen kvalitetsdager av de sjeldne med fine skiturer, god mat, avslapping, ja - rett og slett tid til å nyte livet. Tid er jo dessverre ofte mangelvare i hverdagen, så det gjør godt å ha mer enn nok fra tid til annen. :-)
Slike dager er en bonus til tusen!

Naturen der oppe er vakker. Været er fascinerende med brå skiftninger, selv om man er sikret skikkelige snøforhold vinterstid. Det er ofte ikke mange minuttene som skiller mellom snøstorm og nydelig, lav vintersol. Vi fikk oppleve begge deler disse dagene.

Som vanlig har jeg et bilderas til dere, som viser litt av spekteret:

 


På skitur i "friskt" vær!

Bedre føre denne dagen. :-)


En sjokoladebit hører med på tur. ;-)


Den stakkars bilen vår var totalt nedsnødd og nediset, og den stakkars BP måtte ordne opp mens jeg fór rundt og knipset bilder. ;-)


Se, for en idyll!

Tid for nyttårsfeiring:
Benn gjør seg klar til å servere vin til kalkunen. ;-)Obligatorisk fotografering mens vi venter på at maten skal godgjøre seg. Haha.


Bon apetit! ♥Vi konstaterer at det nye året allerede er i full gang, og at hverdagen tok oss for fullt i dag. Nå er det striskjorte og havrelefse en periode framover, og det er egentlig heeelt greit... :-)

 

Avslutningsvis håper jeg 2012 bringer med seg flest av de gode dagene for deg og meg og alle, og at vi har ballast nok til å komme oss styrket fra de mindre gode.


 

8 kommentarer

Allis

02.01.2012 kl.21:34

Heisan;-))) og godt nyttår;-))))

Så koselig dere har hatt det på hytten. Flotte bilder og nydelig natur;-)))

Ha en fin fin kveld videre

jervveien16

02.01.2012 kl.21:48

Åh...tid... Jeg er virkelig misunnelig. Dette så helt himmelsk ut! Rå natur og herlig selskap, hva mer kan man ønske seg?

Nydelig bilder fra et flott landskap og vertskap. Ønsker dere et forrykende flott 2012 :D

Anniken

Ida Johansen

02.01.2012 kl.22:31

Fantastiske bilder :) IGJEN!! Det så ut til at dere har fått kost dere masse!! OG det er såå godt. Jeg og Lars hadde romjulen og nyttårshelgen alene, og er nå nyforelskede, ladet og i full gang med hverdagene. Og det føles 100 ganger lettere. Man har så godt av slike stunder. Og det er utrolig godt for de rundt oss også ! Ønsker deg og dine det beste for 2012. Og håper vi i løpet av 2012 kan treffes! For det er jeg sikker på hadde vært utrolig gøy! :)

monica73

02.01.2012 kl.22:39

Så koselig det ser ut som dere har hatt det.Deilig og være bare to med alenetid også:)

Flotte bilder.

Monica

Creativboligstyling.

02.01.2012 kl.23:21

Så utrolig flotte bilder Hege! :-D Så flott du var der ute i snøen. Faustino er min favoritt vin nr 1 , så god! Vi unnet oss den i julen også ;) Så ut som dere koset dere maks i sammen! :D

Gleder meg til å følge deg videre fremover i 2012 kjære bloggvenn <3

Klemmer.

anette

03.01.2012 kl.14:07

Herlige bilder, der var det jammen mye snø! Nå har vi heldigvis fått litt vi også, så nå er det bare smil og glede i huset. Aking og skigåing dagen lang...eh..barna altså..ikke jeg... ;)

fruensvilje

03.01.2012 kl.15:27

Ååååååå her oste det av idyll,et utrolig vakkert feriested.Er dette deres hytte?skjønner godt att dere trives der ja.

Riktig godt nytt år til dere,så håper vi att det nye året bringer masse glede med seg

fabiolita

03.01.2012 kl.22:45

Heisann Hege:=)

Ja her er jeg - så flotte bilder og herlig med voksen tid, selv var jeg og min kjære på Oppdal å kose oss på hotell:=) Alltid deilig å finne tid til hverandre, voksentid/selskap, le og mimre sammen og tenke på hva det nye året bringer..

For oss her hjemme, er vi enige om at dette året blir vårt.... vi har mye positivt på gang -etter en tøff høst med tre ungdommer i hus som trenger oss på forskjellige måter... kun hormonene som bestemmer fra dag til dag;=) Synes jo litt synd i de også, så vi hjelper så godt vi kan:=)

Ha en super kveld, Alltid koslig å se dine flotte bilder .. Selv fikk jeg kamera til jul, så er i øvningsprosessen som hobby fotograf til min kjæres fortvilelse...haha...

Klem Fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits