Vi snur om

 

Etter deilige og rolige juledager med jentene, litt besøk, mye godt i magene og kjekke familieaktiviteter, er det nå tid for et skifte. Jentene er trygt overlatt til pappaen sin, og BP og jeg har pakka og gjort oss klare til nyttårsfeiring på hytta i Røldal. Der er det masse snø, så skiene er selvskrevne i bagasjen. Vi gleder oss til å feire nyttår der oppe, i år som i fjor!

I jula har jeg tatt meg litt bloggfri, så de som har tittet innom meg har ikke funnet noe nytt... Velger derfor å titte innom med et lyninnlegg nå og viser dere et par bilder av oss selv, nypyntede og spente, på selveste julaften:

 

 

Nå bærer det avgårde i bilen...

Nyt romjulsdagene alt du kan! ♥

 6 kommentarer

fruensvilje

28.12.2011 kl.18:54

nydelig familie:))ønsker dere fine dager på hytta uten overaskande orkanbesøk:)

venkesstrikk

28.12.2011 kl.20:05

Flott familie. Nyt hytteturen, blir sikkert fint på fjellet

Oss i Ugleveien

28.12.2011 kl.21:30

Så fine!

Kos dere på hytta. Gleder meg til vi også får ei hytte å reise til...

-Desirée.

Tove

29.12.2011 kl.07:36

Flott og fotogene mennesker som alltid. Ønsker dere en god nyttårsfeiring. Døtrene får det sikkert fint hos pappan sin.

Jorunn

29.12.2011 kl.17:29

Ser ut til at dere koser dere, ja! Fortsatt god jul og godt nyttår :D

jervveien16

31.12.2011 kl.09:38

Nydelig gjeng må jeg si i den fineste julestasen. Vi har også hatt litt bloggpause i romjulen, men nå er vi ferdige med alle oppdrag og straks klare for ett nytt år.

Kos deg med din kjære på årets siste dag :D

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits