Nissefest

 

Så var siste skoledagen kommet for jentene mine før jul...

De går på tre forskjellige skoler og markeringen av dagen er veldig ulike på skolene deres. Minstejentas klasse skal ha nissefest i dag. Da pynter elevene seg som nisser og tar med seg litt julekaker og brus, så sørger lærerne for litt opplegg og julegrøt. Veldig koselig! Snop er ikke tillatt på den skolen i dag, og det synes jeg er helt fint. De får nok snop i disse dager i alle fall...

 

Andrine er veldig klar for nissefest på skolen i dag! ♥

 

Mens jentene er på skolen skal jeg i gang med "den store vaske- og pyntedagen". Når jeg legger meg i kveld er forhåpentligvis det meste på plass. Ikke at det blir så mye hvile de to siste dagene heller, men satser i alle fall på at julepynten ferdigstilles i løpet av dagen. Ennå gjenstår litt gaveutdeling og små innkjøp, men det er bare koselig.

Jentene og jeg skal også besøke Frelsesarmeens julegryte før jul. Det er viktig å lære seg å gi når man har i overflod selv. Samtidig forvalter Frelsesarmeen pengene på en veldig god måte så det føles fint å slippe noen sedler oppi gryta deres til jul. Det er en tradisjon vi har skapt oss. :-)

Jeg håper du får en begivenhetsrik og god førjulsdag hos deg! 

Stikkord:

8 kommentarer

fruensvilje

21.12.2011 kl.08:51

God morgen.Det var ei søt nissejente du hadde:))tenker alle tre jentene får en fin skuledag.

Håper du også får en fin dag med pynting i huset,jeg mangler juletreet får se om det kommer ut av kottet i dag eller i morgen:))

Med andre ord

21.12.2011 kl.08:53

fruensvilje: Takk for det. Ja, jeg synes jo jentene er søte, alle sammen. ;-)

Juletreet vårt står i garasjen enda, men jeg har en plan om å trekke det inn i hus i kveld. :-)

Ønsker deg en god førjulsdag! Klem.

synnovesyr

21.12.2011 kl.08:58

Så søt nissejente du har:) blir nok en koseleig dag for henne:) lykke til med vaske og pyntedagen,er jo så hyggelig når det er gjort.Veldig fint at du lærer ungene og gi til de som ikke har så mye,en fin ting og ta med videre i livet:) ha en koselig dag:)

Med andre ord

21.12.2011 kl.09:05

synnovesyr: Tusen takk for veldig koselig kommentar, Synnøve!

Stor førjulsklem til deg. :-)

Marit

21.12.2011 kl.11:13

Så fin. Fikk akkurat to bilder av nissebarnebarnet mitt også her, det var nissefest i barnehagen. :o) Ha en fin pyntedag!

TrollmorDesign - Grete

21.12.2011 kl.11:16

Så koselig med julefest på skolen og ho er jo så flott pynta også :))

Med andre ord

22.12.2011 kl.11:20

Marit: Barn i nissedrakt er jo søtt, da... ;-) Koselig å få bilder av barnebarnet, vil jeg tro.

Med andre ord

22.12.2011 kl.11:20

TrollmorDesign: Ja, det var visst en stor suksess, fortalte hun i ettertid. Ønsker deg en deilig dag!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits