JulesnøI ettermiddag, da vi satt på juleavslutning på jobben og stemningen og roen begynte å sige inn over slitne lærere, begynte det jammen å snø utenfor vinduene! Stemningen steg et par hakk ekstra i en fra før lettlivet forsamling. Etter at alle hadde spist seg mette på snitter og marsipankake, rektor hadde holdt sin tradisjonsrike juletale og alle ansatte hadde fått sin personlige julehilsen fra arbeidsgiver, bar det ut og hjem til snø... Og det laaavet ned i store mengder!

 


 
 

Det er ikke hver jul vi har snø i vårt distrikt, men de seneste par årene har snøen kommet i rikelig monn. Nå er spørsmålet om snøen varer til jul... Det har ikke sett slik ut på værmeldingene, men jeg krysser fingrene, mest med tanke på ungene, som storkoser seg. Det skal ikke mange fnuggene til før de kreerer flotte snømenn og -borger, og akebrettene blir funnet fram og tørket støv av.

 

  

Jeg har ikke vært ute og fått fotografert noe i dag, så snøbildene i dette innlegget er plukket fram fra arkivet. :-)

Selv er jeg ikke så begeistret for all snøen, men jeg innrømmer at den skaper stemning og gjør det litt lysere og triveligere ute. Jeg oppsøker gjerne snøen for å gå på ski i løpet av vinteren, men her hjemme hadde jeg nok aller helst sett at det var sol og varme året rundt. Jeg kan til nød få meg til å si at det er koselig med snø til jul! ;-)

Er du glad i snøen?

  

3 kommentarer

helgemamma

20.12.2011 kl.21:55

Så lenge jeg kan ake og slipper å gå eller kjøre med planker under bena er snø ok. -og hvis kommunen gidder å måke så jeg fortsatt kan sykle og ikke bruker en time på den mila det er til jobb..he he.. Flotte vinterbilder du hadde da, for ungenes skyld får vi håpe at det blir mulighet til å ta noen nye denne vinteren.

fruensvilje

20.12.2011 kl.22:26

Dette var nydelige bilder og jeg trodde virkelig att all den snøen kom i dag:))det melder mildere vær og regn hos oss fram mot jul så vi får se om snøen varer.Det er iallefall hyggelig med litt snø i juleveka.Kos dokke så lenge det varer

Tove

21.12.2011 kl.07:01

Jammen har det komme mye snø hos dere og så flotte bilder du har klart å forevige.

Ønsker en sliten lærerkollega god jul og godt nytt år.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits