I denne søte førjulstid


Ute regner det kattunger og vinden som blåser vannrett gjør sitt ytterste for å drepe julestemningen. Jeg hoster og harker og formen er definitivt ikke på topp. Jeg jobber, handler, vasker, rydder, pynter, baker, deltar på arrangementer og kjører og bringer. Med litt flaks henger jeg sammen helt til jul!  ;-) Det blir lite tid til bloggen av sånt...

Jeg er ikke alene om å føle at desember er travel, det hører vel heller til unntakene å ha full kontroll i disse dager. Det er jo litt koselig også, det innrømmer jeg... Innimellom setter jeg meg ned med litt julemusikk og lar strikkepinnene gå (jepp, det BLIR julekuler til jul! Les om strikkeprosjektet mitt her.) Eller jeg tenner lys og ser Jul i Blåfjell med snuppene og spiser ei hjemmelaget pepperkake til. Eller jeg tar fram julenummeret til Kamille og glemmer alle "burde-burdene" for en stakket stund. Eller jeg sitter i en fullsatt Riska kirke og hører bydelens musikkrefter synge og spille jula inn (inkludert min lille Andrine med koret sitt). Da er adventstida slik jeg liker den; Forventningsfull og med økende julestemning i kroppen.

Jeg har rukket å ta bilder av noen av aktivitetene våre. De kommer på bloggen de også, når/hvis mor klarer å oppdrive litt overskudd. ;-P

 


Slik julestemning strever vi etter i disse dager, sikkert flere enn meg... :-)
(Bildekilde)

 

Mangler du julestemning? Prøv denne: 

 

 

 

O, du søte førjulstid! ;-)

 

 

Stikkord:

11 kommentarer

Katrine Stensland

13.12.2011 kl.15:03

Flink du er =)

Må bare innrømme at jeg får mindre og mindre "julestemning" for hvert år... styrer ikke så mye hjemme, men det er alltid en travel tid på jobb.

Det jeg ser frem til, i år mer enn noen gang, er FRI. Samme kan det være med pynt og mat og gaver, bare jeg får min etterlengtede ferie...

Men vi sysler da med juleting her også, likevel. Ungene er opptatt med sitt, og vi store henger med i svingene.

Ha en fortsatt fin adventstid!

OKBente

13.12.2011 kl.15:15

ej like bloggen din! :-) Ønske dej ein fine Lucia dag og måtte du kose dej også i kveld med Blåfjell og pepperkaker. Nydelig song du he lagt ved!

Mojita

13.12.2011 kl.15:24

Adventstiden skal være ventetid og kos, og i år har jeg lagt all form for vask og sjauing på hylla, og bare kost meg.

Alle julegaver - og julekaker - er innkjøpt, huset er fullt av nisser og engler, og det er julestemning inne i stua selv om det striregner ute.

Litt støvtørking og noen hybelkaniner skal tas livet av neste uke, og så reiser vi på fjellet den 23. - håper det er snø og noen blå grader der iallfall. Ha en fortsatt fin 13ende desember.

TrollmorDesign - Grete

13.12.2011 kl.16:32

Tida kan fort bli travel med jobb og juleavslutninger, men du får bare senke skuldrene og tenke at det som ikke blir gjort kommer ingen til å savne, heller ei smilende mor til jul enn ei stressa hulkinna ei :)

Strikka julekuler ja , det er utover mine evner :))

Allis

13.12.2011 kl.16:47

Heisan Hege;-)))))) Så kjedelig at formen er laber. Håper du snart er på beina igjen. Vi har samma været hos oss.. usj... men da blir det tilsvarende kos innendørs;-)) Gidder ikke stresse rundt , men så er det bare meg,gubben og pusane som holder hus her, så da tar vi det "kulig" . Datter kommer til oss på julaften, sønnen har oppdaget varmen i utlandet, hehe.. så han har bodd på malta lenge lenge nå, og vil slettes ikke heim til jul.

Ha en flott førjulstid videre og masse god bedring;-))

Klem fra Allis

Tove

13.12.2011 kl.17:34

Hei igjen, så bra det er liv i deg. Høres ut som om du har en helt normal førjulstid fullstappet med avslutninger og masse førjulsgøy med barna dine. Flink er du!

I gode og onde dager!

13.12.2011 kl.20:39

Du må ta deg tid til litt kos også.

jervveien16

13.12.2011 kl.21:44

Kurt Nilsens julecd spilles i bakgrunnen til alt julestresset mitt. Jeg puster så vidt det er, men stopper opp...akkurat som deg for å trekke pusten og nyte øyeblikket... Gleder meg til alle gavene er på plass, julebaksten blir enkel...ferdig pepperkakedeig fra Ikea og langpanne med sjokoladekake.

Stress ned (du også) og nyt ennå flere øyeblikk ;)

Anniken

Gunn

13.12.2011 kl.22:25

Her i trøndelag ligger snøen fin og hvit-og det hjelper helt klart på julestemningen...sender litt puddersnø ned til dere også...bort med regnet!! :) Godt å høre at du nyter tiden...jeg har vært i en svensk kirke og vært på Luciaseremoni via Youtube i dag-himmelsk! I tillegg har vi spist lussekatter bak i mørket utenfor barnehagen...og vi har fått bakt litt. :) Førjulstiden er vidunderlig syns jeg :) Nyt den videre kjære Hege!

Consuming

13.12.2011 kl.23:44

Like travelt her i gården, så veit hvordan du har det. Puh. Gled deg til 1. juledag! Da blir det avslapping da! Her er det masse julestemning uansett. Julelukten begynner å innta huset, og småjentene mine kommer stadig hjem med sjarmerende små kunstverk de har laget. Lykke til med dagene som er igjen fram til den 24. :-)

Creativboligstyling.

14.12.2011 kl.12:05

hei kjære deg! :-DD Nyt dagene og skap deg koselig julestemning.

jeg har vært så heldig å fått de strikkede julekulene fra Kremmerhuset. Fikk de i julekalender fra jentene mine, så koselig! :)

Samle krefter og nyt høytiden når den kommer Hege, ikke lenge til skoleferie nå :)

Klemmer fra meg <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits