Røykvarslerens dag

 

Når vi nå går inn i desember, koser vi oss gjerne litt ekstra med julekaker og godis, kanskje en kopp gløgg eller julebrus og ganske sikkert "Jul i Blåfjell" eller "Nissene over skog og hei" på TV for mange. Det er kjekke tider vi har i møte og det gjelder å nyte - og ikke bare stresse. ;-) Desember er også høysesong for brenning av levende lys og det er jo bare superkoselig! I den forbindelse er det imidlertid kjempeviktig å passe på at lysene slukkes når man ikke er i rommet, og unngå lys i dekorasjoner som kan velte. Med sunn fornuft kommer man langt når man skal unngå at de koselige lysene ender i ukontrollerbare flammer og branner.

 

 

I dag er det røykvarslerens dag, og jeg kan bare oppfordre deg til å sjekke at røykvarslerne dine faktisk virker. Det er nok av eksempler på tragedier som har oppstått hvor eieren har levd i falsk trygghet med røykvarslere som ikke har fungert. Ikke la det skje hos deg...

Travle, men koselige tider medfører for mitt vedkommende lite blogging, men det er jo en prioriteringssak. Lite liv på bloggen min betyr som oftest at jeg koser meg med jentene og prøver å gjøre litt nyttige ting i tillegg. ;-)

 

Ønsker alle dere gode bloggleserne mine en knallfin førjulstid med en av mine favorittjulesanger:

 

 
 
 
 
 

 

5 kommentarer

synnovesyr

01.12.2011 kl.07:52

Takk for påminnelsen:)skal sjekke røykvarslene i dag.Ha en flott dag:)

fruensvilje

01.12.2011 kl.08:19

god morgen.Ja det er viktig å ha kontroll på både varslere og flammer.Her i huset er alle varslere i orden ,når det gjelder lys så bruker jeg som oftast telys:))

Fortsett med å kose deg ,det er det advent er til:)

Creativboligstyling.

01.12.2011 kl.08:51

Ja det er viktig å ta sine forholdsreger i disse "tenne lys dager". Røykvarsler redder liv og det er viktig å teste de ut. Takk for påminnelsen Hege :)

Jeg er så kreativ om dagen at det nesten bobler over, skulle ha vist bloggleserne mine alt jeg holder på med, men tiden strekker ikke til. Men de dagene jeg har god tid, så lager jeg opp flere innlegg av gangen. Da kan jeg bare gå inn å postlegge mitt arkiverte innlegg, hehe :)

Ha en fin dag Hegemor :) <3

Ps. Adventsstaken din var Berre lækker!! :))

Klemmer til deg fra meg!

lulltove

01.12.2011 kl.08:52

Enig med deg. Har jeg mye å gjøre, blir det mindre blogging. Skal sjekke alle røykvarslere i dag. Så fint at noen kommer på å lage sånne dager, det hjelper ihvertfall meg til å huske på at jeg i det hele tatt har dem i huset :)

Tove

02.12.2011 kl.06:59

Til tross for alle påminnelser har jeg ikke gjort noen ting. Får ta det i dag. Det er bra vi har en slik dag ja.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits