Novembertoner

 
Nå gleder jeg meg veldig til å tørke støv av juleCD-ene og leite på harddisken etter all den fine julemusikken min! Ikke mange dagene igjen til desember nå, og jeg har som prinsipp å vente med å spille dem til da. Imens koser jeg meg med andre snadderlåter. Har en forkjærlighet for Vamp og Rita Eriksen med sin Tir n'a noir. Den er den ultimate novemberlåta, synes jeg - vakker og sart, og med en tekst som er verdt å lytte til.
 
Jeg deler gjerne låta med dere, og tester med det ut blogg.no's musikkdeletilbud Musicnodes, hvor man lovlig og enkelt kan dele musikk med bloggleserne sine. Knallbra!
 
 
 

November kan også være vakker! Her har dere meg i lav sol og med et hav av løv på bakken. Foto: Benn Peter.
 
Nå skal jeg prøve å få redigert noen studiobilder mens jeg lar musikken skape stemning til denne forholdsvis rutinepregede aktiviteten.
 
 
musicnodes
Vamp / Rita Eriksen: Tir n'a Noir
 
 
Vil også få føye til at jeg setter så stor pris på alle som besøker bloggen min, og jeg vil rette en spesiell takk til dere som legger igjen spor i form av en koselig kommentar. :-) Er innom og leser og koser meg på andres flotte blogger når jeg har litt tid, jeg også, men med mye på tapetet om dagen blir det ikke alltid til at jeg kommenterer tilbake...
 
 
Da skal jeg starte Photoshopprogrammet mitt og sette i gang med redigeringsarbeid... :-)
 
 
Vi blogges!
 
 
PS! Ungdommene på cabareten som jeg skrev om i går var knallflinke og modige, og jeg var akkurat like stolt og rørt mamma som jeg hadde ventet meg... ;-)
 
 

Stikkord:

8 kommentarer

fruensvilje

24.11.2011 kl.18:24

må få ønske deg lykketil med redigeringsarbeidet ditt da.Ja nå stunder det mot jul,begynner å glede meg jeg også:))

helgemamma

24.11.2011 kl.18:42

Den sangen synes jeg er veldig nydelig også!! Ellers er jeg dårlig på å høre på cd, men koser meg når julesangene spilles på radioen :-) Flott bilde forresten!

Tove

24.11.2011 kl.18:54

Ja visst kan november være fin. Så flott det gikk bra med cabareten til datteren. Alttid morro å være forelder når barna lykkes.

Consuming / Ingvild

24.11.2011 kl.23:55

Enig i begge deler - vakker sang, og julesangene kan man spare til desember. God helg!

quiltmania

25.11.2011 kl.11:54

Denne melodien høres jo absolutt til i november og den spilles ofte i heimen!

Gleder meg til jul og julesanger - skal bare gjennom en julemesse først SÅÅÅ blir det jul i heimen - jeg gleder meg til å bake masse kaker og ikke minst spise de ;o)

osterdolene

25.11.2011 kl.15:25

Ja, Tir na Noir er nydelig! Blir liksom bare finere og finere for hver gang jeg hører eller spiller den.

Fin blogg du har, forresten. Er deilig å "snuble" over noen andre blogger enn rosabloggene:)

Margrethe

26.11.2011 kl.16:40

Fin musikk, koste meg da jeg hørte på den! Er akkurat ferdig å redigere dagens jobb, hytte i din hjembygd. Nydelig vær i dag så det ble en flott tur på en lørdag!

solkro

26.11.2011 kl.18:34

Hei og god kveld

I min ungdom spilte Frank og Rita på Ovenpå og allerede da fikk jeg sansen for Eriksene og ja jeg liker vamp for det er musikk som varmer .nydelig november bilde:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits