Julegavelogistikk og cabaret

 

Etter et par hektiske dager på jobb og med diverse hendelser på kveldstid har jeg fri i dag, og benytter anledningen til å holde på med litt julegavelogistikk. Det vil si at jeg ser over hva jeg har kjøpt til nå, lager lister over hvem som skal få hva, hvilke innkjøp som mangler og pakker inn noe av det som er klart. I tillegg er det julekortene som skal organiseres til sending og levering, samt mye som skal pakkes for å sendes avgårde. Siden vi har all familie på Østlandet og i Nord-Norge må det meste fraktes ved hjelp av posten. Totalt sett er dette en kjempejobb! Hvert år er jeg like letta den dagen vi har vært og levert alt sammen på posten...

 

Illustrasjonsbildet er lånt hos www.juleblog.dk

 

I år synes jeg selv at jeg er ute i god tid, men jeg vet også at måneden fram til jul går lynende raskt og er fullstappet med aktiviteter...

 

Vel, nå var det tid for en logistikkpause med innlagt lunsj og data... Senere i dag er det to møter på planen, i tillegg til et stort høydepunkt denne høsten. Oppsetningen av cabareten "Pay attention" på Astrids ungdomsskole har nemlig premiere i kveld. Snuppa mi skal være solist i avslutningsnummeret og jeg blir som seg hør og bør stolt og rørt mamma i salen. Gleder meg veldig!

 


Ellers legistrerer jeg på kalenderen at mørke triste, triste november faktisk går mot slutten (og jeg klager IIKE på det, hehe). Til helga er det tid for å gjøre det trivelig i heimen med lys og adventspynt, vi snakker jo 1. søndag i advent! Adventstida synes jeg er herlig og hektisk... Og vips så er det JUL!

 Stikkord:

8 kommentarer

lulltove

23.11.2011 kl.13:00

Hjelp og hjelp så flinke noen av dere er. Har ikke begynt å tenke på julegaver ennå :) Men jeg vet; lager jeg lister og planlegger godt, så er halve jobben gjort :)

quiltmania

23.11.2011 kl.13:15

Så flink du er da!!! Blir helt imponert jeg, men ved god planlegging er halve jobben gjort og vips så er man ferdig ;o)

November har jo gått kjempefort og det er jeg superglad for - ikke lenge til sola snur nå (!)

Ha en trivelig dag!

fruensvilje

23.11.2011 kl.14:21

Det er godt å være tidlig ute for alt som skal fraktes med posten,jeg har vært lur i år og sendt avgårde pakker litt tidlig med eigerane av gavene:))da slapp jeg å sende med posten i år.

Ønsker lykke til i kveld med forestillingen:))

Margrethe

23.11.2011 kl.15:04

Har ikke kjøpt eneneste julegave enda jeg. Det vil si; jeg har laget ett album som skal sendes til USA og fikk akkurat besjed at jeg kunne hente dette. Så da har jeg vel en gave da! Ellers skal jeg til Hurdal på lørdag og fotografere en hytte, skal jeg hilse?

mimmimor

23.11.2011 kl.20:10

Så du er i full sving? Julegavene her er ferdig innkjøpt. Har kost meg med å lage merkelapper, så nå mangler bare å levere på posten. Nei, forresten - julebrev, julekort... Det er stadig ting som dukker opp, skulle nesten ikke tro at jula kommer hvert eneste år :)

Allis

23.11.2011 kl.21:40

Heisan Hegemor;-)))))

Skal si du er effektiv!!!! Det minner meg på at eg er verdens treigaste til sånne ting.. thiii... men men eg sier hvert år at neste gang skal eg starte tidlig.. hau hau hau.. det hjelper ikke i det hele tatt.. så julestria kommer nok like overraskende på meg i år og;-)

Ha en fin fin kveld videre.

Tove

24.11.2011 kl.05:58

Så flink du er da som har et slikt system på julegavene. Antar du har en god del å kjøpe til da.

Ønsker datteren lykke til med cabareten.

jervveien16

24.11.2011 kl.13:48

Planlegging er helt klart noe som ligger for deg. Strukturert og flink er du Hege!

Åh, du må jo være superstolt av Astrid. Jeg blir så lett rørt i sånne sammenheng...snufs..

Har bestilt meg hvit vinylbakgrunn og når den kommer så skal det bli julekortfotografering i Jervveien16...så jeg har planlagt litt :P

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits