Spark i toppklasse

 

Fantastisk dyktige Marit Larsen er nå ute med sitt tredje soloalbum, som jeg har lyst til å tipse om og slå et slag for. Makan til dyktig låtskriver og artist skal man lete lenge etter. I mine øyne er hun er av Norges desiderte toppmusikere, om ikke dronningen selv.

 

Bilde av Marit Larsen, lånt fra rb.no


 

Det nye albumet hennes heter Spark, og på plata finner du den ene poplåta bedre enn den andre. Låtene virker på meg godt gjennomarbeidet og av høy kvalitet. Vokalmessig er det, som vi vet fra tidligere, en ren nytelse. Her er det bare å løpe og kjøpe, folkens!

En litt mer objektiv anmeldelse av plata, kanskje(!), kan du lese ved å klikke her.

Jepp, dette ble litt reklame, men Marit Larsen er verdt all positiv omtale hun kan få!

Legger ved den første singelen fra plata, Coming Home, så du kan høre hva det går i hvis du har lyst:

 
 
 


 

4 kommentarer

OKBente

18.11.2011 kl.17:55

Enig med du; Marit er dyktig! Ho har ei veldig særega stemma som det e vanskelig forholde seg likegyldig til, syns ej. Takk for tipset om kjøp av ny CD! :-)

ewymarie

18.11.2011 kl.18:49

Herlig musikk og flott bilde av henne. Kos deg videre : )

Tove

18.11.2011 kl.19:47

Enig. Helt nydelig. Takk for tipset må nok skaffe meg denne!

jervveien16

18.11.2011 kl.22:38

Jeg lytter til Marit Larsen flere ganger i uken. Det er bademusikken min. Harmonisk og herlig, fullstendig terapi. Hører på den forrige platen, The Case. Har faktisk ikke hørt den nye platen, men sitter her og lytter til sangen du har lagt ut. Hun er helt fantastisk :D Takk for lytten og tipset!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits