Ugler i vinden

 

 

Ugler har jo vært i motebildet en stund nå, både innen interiør og som klesdekor og smykker. Jeg har funnet ut at denne trenden er litt i min gate, og er på utkikk etter fine ugler i ulike varianter.

Sist lørdag var jeg på Panduro, og der hadde de laget en liten utstilling av filtugler, som er forholdsvis enkle å lage selv.

Ta en titt på bildene under, som jeg snikfotograferte med mobilen min. ;-)

 

Er ikke disse uglene dekorative?

 

Jeg kjøpte med meg en materialpakke til 3 små ugler, som jeg skal kose meg med å lage. Den store ugla hadde de ikke som pakkeløsning, men det er jo ikke noe problem å kjøpe det man trenger om man vil gå for den. Jeg ser for meg at den kan brukes som pyntepute i sofaen, for eksempel. Ugla er omlag 25-30 cm høy, vil jeg anta. De små er om lag 12 cm, og jeg tenker å henge dem opp på en vrihasselgrein vi har i stua vår.

Slenger på en liten historie om ei ugle som mamma hadde hengende på det soverommet jentene sov på da vi var på besøk hos henne da de var små. Denne ugla var Anna kjemperedd for, noe som gjorde at hun ikke fikk sove om kvelden. Dermed måtte mamma fjerne den "skumle" ugla og gjemme den godt hver gang vi kom på besøk i årevis etterpå. I dag er Anna veldig begeistret for ugler, som sin mamma, og ønsker seg til og med ugler til jul! Lille, søte prinsessa mi har visst blitt litt eldre. :-)


Har ugletrenden nådd deg? 
 

9 kommentarer

lulltove

20.11.2011 kl.20:14

Har observert ugletrenden en stund, men er ikke helt hektet på disse skjønnhetene :)

synnovesyr

20.11.2011 kl.22:20

For en søt samling ugler:)gøy og lage noen selv.Har ikke noen ugler selv men fikk nå lyst til og prøve meg på og lage en:)

monica73

20.11.2011 kl.23:01

De var søte de små uglene,men har ikke helt sansen for ugle trenden selv.Gøy og lage noe selv da:)

Monica

TrollmorDesign - Grete

21.11.2011 kl.06:20

hm... kom visst hjem fra stoff of stil med et stoff prydet av ugler i dus rosa, men ellers så er det ikke ikke min greie, venter til øyenstikkere eller firfirsler tar av jeg hihi :D

I gode og onde dager!

21.11.2011 kl.09:15

Jeg liker også ugler og disse var morsomme.

Ninaforfatter

21.11.2011 kl.10:50

Utrolig søte ugler! :-)

Jeg liker også ugler, og har sett et nydelig uglekjede i sølv som jeg ønsker meg til jul...

jervveien16

21.11.2011 kl.13:41

Ugler er ikke skumle, de er bare litt snodige... Ugledilla hos oss også. Har litt gavepapir og noe annet stæsj med ugler på, blant annet et smykke. De filtuglene var jo riktig så lekre. En god idé for årets hjemmelagde julegave :D

Anniken

Tove

21.11.2011 kl.17:23

Må si du virkelig hiver deg på håndarbeidsbølgen og jammen ble det bra bilder bare med mobilen.

Ja ugler er dekorative. Har ikke tenkt på det før nå, men nå ble jeg jammen inspirert. Får se hva det blir til etter jul, kanskje det blir noen ugler her også.

Creativboligstyling.

24.11.2011 kl.06:41

De der var super kule og morsomme! Hvorfor har jeg ikke sett de her på Hamar? Hmmm løp å kikke...og kanskje kjøpe! :)))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits