Vinkjelleren vår

 

Siden det er fredag i dag, er det klart for å sprette ei rødvinsflaske til kvelds. Hva er vel da mer naturlig enn å gå i vinkjelleren for å se hva valget faller på? Lite er vel så stemningsfullt og romantisk som å gå hånd i hånd ned steintrappa med et stearinlys i hånda, finne veien til hyllene, sammen velge ut hva man skal nyte og tørke støv av den utvalgte flaska. *sukk*

For å være 100 % ærlig (det bør man jo, selv på fredda'n!), så har vi ingen slik vinkjeller å skryte av, MEN vi har i alle fall et lite vinlager på den "eksklusive boden" under trappa vår. *smiiil* Og dit kan vi jo gå for å foreta et valg, for vi har faktisk noen gode flasker å velge mellom etter å ha reist litt de siste månedene og fått anledning til å handle litt taxfritt. Ikke dumt, det.

  

Vi velger ofte italienske eller spanske rødviner, men det hender det havner en og annen chilener eller sørafrikaner i kurven også. Til og med en nordamerikaner eller australier kan det bli. Har også smakt noen gode tyske viner, faktisk. Hmmm... Det kan virke som vi er altdrikkende hva gleder vin og farter fra kontinent til kontinent, men det er egentlig ikke tilfelle. De siste årene har vi holdt oss til "visdomsordet" om at livet er fort kort til å drikke dårlige viner, så vi satser på gode saker og har noen gjengangere vi foretrekker, som Amaronevinene. Man skal nyte det man drikker, og ikke drikke vin ukritisk, synes vi. Da er det bedre å drikke litt mindre og litt dyrere saker. :-) Når det gjelder franske viner holder vi oss unna dem, stort sett, av den enkle grunn at de ikke faller i smak.
 

 
Hvis noen har lyst til å komme på en liten vinsmak er dere hjertelig velkommen innom!

( Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker. Hehe.)


Stikkord:

13 kommentarer

mmf89

18.11.2011 kl.13:44

Kos deg så mye med vin i kveld og ha en strålende fredag videre:)

mimmimor

18.11.2011 kl.14:11

Det var adresse Sandnes, ja :) Høres ut som freda'n kan bli fin :)

OKBente

18.11.2011 kl.14:13

Hei...ja det e nok mange med du som kunne tenkt sej den vinkjellaren.... :-) Me he ingen men me e glade i vin. Enig med du at livet er for kort til å drikke dårlig vin, men synes ofte ikkje den dyre vinen e den beste. Forresten herlig bu i eit land som USA der vinen er mykje billigare enn i Norge...Blir nok eit glas på mej også te kvelden:-) Ha ein strålande dag!

lulltove

18.11.2011 kl.14:23

Kos deg med god vin i kveld! Hos oss blir det lutefisk med dertilhørende drikke. Kanskje det går med en litt lettere og saftig rødvin til? Hmmm. Må prøve :)

Med andre ord

18.11.2011 kl.14:25

mmf89: Tusen takk! Det samme til deg. :-)

Med andre ord

18.11.2011 kl.14:25

mimmimor: Jepp, Sandnes er stedet. Ser jeg deg!? ;-)

Med andre ord

18.11.2011 kl.14:26

OKBente: Enig i at det ikke alltid er sammenheng mellom pris og kvalitet, ja.

Nyt vinen og kvelden og hva som ellers byr seg!

Med andre ord

18.11.2011 kl.14:27

lulltove: Jeg spiseer ikke lutefisk, men du kan fint drikke rødvin til den. :-) Enjoy!

synnovesyr

18.11.2011 kl.18:15

Hørtes veldig romantisk ut med vinkjelleren:)men som du sier det er vel ikke helt vanlig at folk flest har det,men det er jo like greit med et lager under trappen:)enig at man bør unne seg en riktig god vin når det først skal nytes.Mange gode så det er ikke alltid lett og vite hva man skal velge.Ha en riktig god kveld og nyt vinen din:

jervveien16

18.11.2011 kl.22:44

I forhold til samlingen vår kan dere fint smykke dere med tittelen vinkjeller..Hos oss står det noen halvtomme og fulle pappviner innkjøpt på Taxfree butikken på Gardermoen. J P Chenet som er hatet av gudoghvermann, men elsket av hun som lærte seg å drikke vin som 33 åring ;) God kveld i stua og kos dere med vinen (som dere sikkert har drukket opp for lenge siden...)

Anniken

FruGjerdrum

19.11.2011 kl.09:13

italiens er min favoritt i rød og fransk i hvit ! kos med vinbod...

venkesstrikk

19.11.2011 kl.17:08

Takk for invitasjonen ja, går ut fra at lageret er tomt :-) Sikkert mye godt å nyte der, her blir det brus til kvelds i kveld

mimmimor

23.11.2011 kl.18:17

Sandnes, du. Har jeg egentlig noen gang vært i den delen av landet? Ble litt usikker på om det er en av de verdens ytterkanter som står igjen å besøke :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits