Big Horn

 

Vi valgte å markere den fine datoen, 11.11.11, på favorittrestauranten vår, Big Horn, i går kveld.

Jentene storkoser seg der, og vi voksne er også begeistret for maten og miljøet. Midt i måltidet tok vi en pause for å skåle med brusglassene våre for datoen og bestemte oss der og da for å huske hva vi gjorde i tilfelle etterkommerne våre en dag skulle spørre oss. Jepp, vi er litt nerdete i vår familie. ;-)

Jeg hadde til og med husket å ta med kamera for å forevige restaurantbesøket. Dessverre og typisk nok fikk vi ikke tatt bilder med det (siden minnekortet sto igjen i PC-en hjemme, hahaha), så da ble det mobilbilder - igjen. Sånn hadde vi det i alle fall på koselige Big Horn i Sandnes:

 
(Hvis noen savnet husets fjortis på bildene, prioriterte hun venninnene...)

 

Etter at vi var mette og fornøyde bar det hjem til vin og Idol, som er fast fredagsrituale hos oss i høst. Personlig synes jeg det er en skam at Fredrik røk ut, men ikke mindre gledelig at Maria fremdeles holder stand.

Også i dag skinner sola, men jeg skal på shopping! Har noen ærender og så må jeg vel så smått begynne å tenke på julegavene...

Enjoy your Saturday! ...som det så fint heter på nynorsk. :-)

 

 

  

cutrinsample

6 kommentarer

ewymarie

12.11.2011 kl.14:05

Så fin familie du har. Bog horn er herlig-her får du pommes frites til alt- savner bakt potet : ) Ha en herlig lørdag videre : )

Tove

12.11.2011 kl.15:11

En nydelig familie på min favoritt biff restaurant. Synd at Fredrik røk ut ja, men nå er jo alle som er igjen fantastisk gode så det er vansklig å plukke ut en. Det som skjer det skjer!

Jorunn

12.11.2011 kl.16:54

Vi var også på Big Horn i går. I Bodø. Fantastisk mat :D Deilig å spise så god mat. Morsomt å se at menyen er litt forskjellig fra sted til sted :)

God helg!

fruensvilje

12.11.2011 kl.17:23

godt å se att dere koser dere sammen som familie:))fine bilder selv med mobilen

anette

12.11.2011 kl.18:21

Åh, Big Horn er jo bare best! Synd vi ikke har det her i Brønnøysund...nei, vent. Det er forresten kanskje bare bra ;) Koselig å markere den spesielle dagen. Jeg var på jobb i går ettermiddag, så vi tar kosekvelden i kveld istedetfor. Blir spennende å se hvem som vinner av Atle og Kari. Og det stemmer det, at vi skal sørover til neste år, nærmere bestemt sommerferien. Vi blir i allefall i to uker, og gjett om vi gleeeeeder oss :)

Marit

12.11.2011 kl.18:43

Koselige bilder. :o) Har ikke vært på Big Horn siden vi hadde bryllupsdag i april .. men gud å god mat de har der!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits