En spesiell dag


 

Det ekstraordinære med dagen i dag er definitivt datoen.

 


11.11.11.Jeg lar meg fascinere av slikt og har ymtet frampå i heimen om at vi bør markere begivenheten. Ja, på linje med årtusenskiftet. ;-) Hvor ofte er det vel at datoen består av bare like siffer? Faktisk er det over 1000 år til neste gang, hvis du tenker etter. (Edit: Det er "bare" 100 år til neste gang fant jeg ut, etter korreksjon fra Venkestrikk - se kommentaren hennes under!) Så får vi se om det blir restaurantbesøk eller hva annet kreativiteten tilsier at man kan gjøre for å markere - og minnes. Rekordmange par har valgt å gifte seg i dag, og jeg gleder meg på deres vegne og ønsker lykke til! (Bare for å ha sagt det, så er ikke vi et av dem! Hihi)

Mange av morgenrutinene er allerede over hos oss...

 

 

zwani.com myspace graphic comments
 
 
 
Jentene er ute av huset og mor vurderer en powernap før dagens gjøremål. Trivielle sysler som husvask står på programmet, før jeg tenker meg en tur til nyåpning av Maxi, hvor de annonserer med gode tilbud og mange aktiviteter. Senteret har valgt akkurat denne datoen til sin store festdag - neppe tilfeldig.
 
I kveld blir det nok Idol, taco og vin igjen. Det har vi god erfaring med på fredagskveldene. ;-) Jeg heier selvfølgelig fremdeles på Maria i Idol! Selv om jeg ser at bookmakerne og forståsegpåere gir henne dårlige odds, er hun Idolprinsessa i mine øyne med sitt vakre utseende og, om mulig, enda vakrere sang.
 
Denne helga er BP heldigvis også hjemme, etter å ha vært offshore forrige fredag. Dette bildet er fra den seneste turen hans ut:
 
 
 

Mange har etterspurt anmeldelse av Varg Veum-filmen som vi så på tirsdag. Velger kortversjonen i så måte og anbefaler dere et besøk på kino! Da får du spenning, dramatikk, overraskende vendinger - og littk kjærlighet. ;-) Hva mer kan man ønske seg!? Jo, hovedpersonen selv, selvfølgelig. Som en av mine blogglesere kommenterte i innlegget mitt om kinoplanene: "Varg Veum - Norges mest sexy mann!" God nok grunn til å gå på kino i seg selv, det! ;-)
 
 
Jeg oppfordrer deg til å gjøre noe spesielt ut av denne fantastiske datoen vi har i dag!
 
Lager et motto for dagen, jeg:
 
Lev - opplev - nyt!
 
 
 


 

14 kommentarer

Tove

11.11.2011 kl.08:38

Ser ut som den Varg Veum filmen absolutt er verdt ett besøk ja. Høres ut som om dere går fram mot en koselig kveld. Taco, vin og Idol, kan det bli bedre?

Forøvrig er jeg ikke så fascinert over datoen i dag, skjønner ikke det spesielle eller mysitkken med denne greia jeg. Kanskje noe jeg ikke har fortstått.

Uansett. Ha en fortreffelig dag!

venkesstrikk

11.11.2011 kl.08:50

Hei på deg, det er litt spennende med sånne datoer synes nå jeg, bare en gang i livet en opplever det, men etter mine beregninger skjer det hvert 100 år, for en kan jo ikke ta med talla foran i året, dvs at 11.11.1911 også blir det samme og 11.11.2111. Ha en fin dag, kanskje de neste generasjonen spør hva vi gjorde denne dagen, så det kan jo være greit å huske

ewymarie

11.11.2011 kl.09:01

Vakkert bilde av den plattformen. Ja en spesiell dato. Har noen planer, men ingen ting er 100% sikkert, så vi får se : )

quiltmania

11.11.2011 kl.09:20

Heier på Maria jeg!

Har ingen spesielle planer for denne dagen - etter snart ett år med bare motgang - prøver jeg å gjøre hver dag til noe spesielt og være takknemlig.

monica73

11.11.2011 kl.10:36

Fredagskveld er en super kveld.Idol er høydepunkt.Jeg syns Isak har en fin stemme.Mange flinke med i år.Maria er kjempe flink,men vet ikke om jeg syns det passer i Idol.

Ikke for og være kranglete,men vi får en sånn dato hvert år.Neste år blir det 12.12.12.

Ha en fin helg,jeg har fri helg.

Monica

Med andre ord

11.11.2011 kl.12:04

monica73: Uansett hvordan det går med Maria i Idol så har folket fått øynene opp for henne. Jeg tror derfor vi får høre masse fra henne uansett. Men jeg kan være enig i at hun ikke apellerer så godt til den store målgruppa i Idol, nemlig ungdommene.

Neste år får vi en dato med 2 siffer, men det blir jo litt annerledes enn bare ettall - må jo krangle litt videre med deg. ;-) Deretter kommer det ikke noe lignende før neste århundre.

Ønsker deg ei strålende frihelg! :-D

Med andre ord

11.11.2011 kl.12:05

quiltmania: En fin holdning du beskriver her. Håper uansett dagen din blir god og at motgangen snur!

Stor og god helgeklem til deg!

Med andre ord

11.11.2011 kl.12:06

ewymarie: Kos deg med den fine, lille familien din uansett hva du finner på!

Med andre ord

11.11.2011 kl.12:06

venkesstrikk: Haha, du har naturligvis rett! Var nok jeg som ble litt vel ivrig på mårrakvisten her. ;-)

Med andre ord

11.11.2011 kl.12:07

Tove: Nei, vi klager ikke på kveldens planer!

Kos deg med fredag og helg, du også - uavhengig av dato! Hehe.

monica73

11.11.2011 kl.13:03

Nei,det er jo sant,det tenkte jeg ikke på:)

Monica

jervveien16

11.11.2011 kl.19:46

Jeg er også veldig glad i "pene tall". Liker tallrekker som harmonerer, det er noe eget ved det.. Dette er ikke dagen jeg ville ha giftet meg på. Kjedelig å dele dagen med så mange andre.. Derimot hadde det vært morsomt med en ny verdensborger som kunne ha fått denne flotte datoen for evig og alltid...helt tilfeldig..

Jeg heier på alle jentene i Idol og Maria er virkelig noe for seg selv. Ha en flott fredagskveld :)

Anniken

Nina

11.11.2011 kl.21:35

Har faktisk ikke tenkt så mye på datoen i dag.

Glemmer bort sånt jeg;)

Ha en fin helg:)

OKBente

11.11.2011 kl.23:53

Hei, ej håpe filmen kjem på TV2 eller TvNorge...då vi abonnerer på det mens vi e i USA for Varg Veum filmen vil ej gjerne sjå:-)

Angående datoen 11.11.11 so er ej enig at det er meir spesielt med det en 12.12.12. Uansett ka me måtte meine; det e jaffal ein dato som er lett å huske:-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits