I mørket er alle ulver grå

 

I kveld skal jeg på date med min kjære Benn Peter. Han inviterte meg med kino, sammen med Varg Veum og Trond Espen Seim. Jeg er naturlig nok i ekstase - alle favorittgutta mine samlet på ett brett! Hehe.

Saken er altså at vi skal se den nyeste Varg Veum-filmen "I mørket er alle ulver grå" og jeg har store forventninger. Vi har sett alle de forrige Veum-filmene, og den godeste Trond Espen Seim i hovedrollen svikter ALDRI!

 


 

Til tross for blandede kritkker har jeg tro på at filmen er bra! Jeg stoler mer på mine "sikre kilder" (min kjære bloggvenn Gunn Berit og en god venn IRL) som fullroser filmen, enn diverse halvgamle, gretne gubber i dagspressen. Hihi.

Det gjelder å finne små lyspunkt i en trist novemberhverdag. En kinodate er akkurat det som skal til, spesielt nå etter å ha vært ufrivillig sykepleier noen dager. (Andrine er tilbake på skolen og så godt som frisk igjen nå. :-) )

Liker du Varg-Veum-filmene?

 

Gjør noe koselig ut av novemberkvelden, du også! Hva med noe så enkelt som å tenne noen lys og ringe en venn du ikke har snakket med på en stund? Ikke så mye som skal til...

 
Stikkord:

9 kommentarer

Tove

08.11.2011 kl.16:32

Varg Veum er best. Gleder meg til rapport. Ha en kjempefin kveld.

fruensvilje

08.11.2011 kl.16:52

joda Varg Veum er fine filmer,ønsker deg en god kino opplevelse i kveld da:))

Grete

08.11.2011 kl.17:08

Gleder meg til rapporten jeg også :) Kos deg med gutta !

Gunn

08.11.2011 kl.17:16

Du blir IKKE skuffet-det VET jeg! Jeg så ikke de kritikkverdige punktene som de i dagspressen så. Men så har jeg heller ikke analytiker-rollen når jeg ser film Jeg bare nyter de herlige underfundige humoristiske innslagene mellom Hamre og Varg og den råbra oppyggingen som aldri skuffer :)) Nyt daten!!

Fredrikke Dusmanu Sandlandf

08.11.2011 kl.18:37

liker de filmene eg<3

Marit

08.11.2011 kl.19:52

Denne skal vi på til torsdag. Har, som deg, sett alle de tidligere filmene og gleder meg like mye til denne. :o)

OKBente

09.11.2011 kl.05:55

"Varg Veum"....norges mest sexy mann! :-)

ewymarie

09.11.2011 kl.23:31

Kos deg masse på kino : )

jervveien16

10.11.2011 kl.09:29

Jeg har faktisk ikke fått med meg Varg Veum filmene, men utfra trailerne jeg har sett så ser jeg at dette er akkurat i min gate. Det har bare rett og slett ikke vært tid. Den siste filmen har jeg jo fått med meg noen glimt av og jeg må si at det er morsomt med litt norske filmer også...Vise at vi også kan lage filmer som det er verdt å ta ett kino besøk til.

Blir spennende å høre anmeldelsen din!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits