Kremmerhuset

 

Hver gang jeg besøker Kremmerhuset finner jeg myyye jeg har lyst på. Det bugner simpelthen av fristelser til hjemmet! På "vårt" kjøpesenter, Kvadrat, har butikken et altfor lite lokale, så det er nesten umulig å komme fram blant alle varene og kundene. Dessuten blir det fine veldig fort utsolgt.

Jeg gikk forbi butikken her en dag og så noen stilige julekakebokser med tekst, som jeg kunne tenke meg å kjøpe, men jeg hadde ikke tid til å gå innom da. I går var Anna og jeg tilbake på Kvadrat, men da var de selvfølgelig utsolgt. Vi fikk kjøpt litt annet, altså - kan jo ikke gå tomhendt ut igjen, men jeg følte meg litt snytt... ;-)

Ved kassa lå et Kremmerhusetmagasin, som jeg fikk med meg i posen. Vel hjemme tittet jeg i dette, og så at varene også kan bestilles via nettbutikken deres. Jippi! Jeg var ikke klar over dette fra før, så jeg klikket meg inn og kjøpte både kakeboksen og litt annet snadder. Hehe. Det er lettvint å klikke seg til innkjøpene, gitt! Dyrt kan det også fort bli... ;-)

Tenkte kanskje det var flere som ville ha glede av å vite at Kremmerhuset har nettbutikk, derav dette innlegget. :-) Direktelink finner du her.

 

Noe av det jeg handlet er julegaver, så det kan dere dessverre ikke få snusen i nå, men litt jeg bestilte til egen stue kan jeg jo vise fram:

 

Koselig, 80 cm. lang julepute - blir fin i den brune skinnsalongen til jul, tenker jeg.

 

 


Tøff julekule i Arne og Carlos-stil til bare 19 kroner!

 

 


...og selveste kronjuvelen, i mine øyne, den knallfine kakeboksen med tekst.
Pris: Kun kr. 69,-

 

Reklame for Kremmerhuset? Javisst! Helt gratis for dem, til og med. ;-)8 kommentarer

lulltove

07.11.2011 kl.14:19

Den kakeboksen var fin :) Jeg skal løpe og kjøpe for jeg har bare en igjen og det er altfor lite når mamma kommer til meg før jul for å bake masse kaker :)

jervveien16

07.11.2011 kl.14:43

Blogget om det for en liten tid tilbake.. Syntes også det er stas at Kremmerhuset har åpnet nettbutikk. Har meldt meg på nyhetsbrevet deres for å motta gode tilbud, du får gjøre det du også :D

Anniken

Med andre ord

07.11.2011 kl.14:56

lulltove: Ja, løp og kjøp - for før du vet ordet av det er de utsolgt!

Med andre ord

07.11.2011 kl.14:57

jervveien16: Det innlegget må jeg ha gått glipp av... :-S Skal sjekke ut det nyhetsbrevet, ja. :-)

Hege

07.11.2011 kl.16:03

Jaaaa de har så mye fristelser på Kremmerhuset. Hver gang lønnen kommer inn,går turen stadig innom Kremmerhuset gitt.

Og nettbutikken = GULL.

Flotte innkjøp du har gjort :o)

Klem Hege-Mamma til 3

fruensvilje

07.11.2011 kl.16:56

takk for tips skal titte innom linken:))likte godt varene dine særlig kakeboksen:))den kan jo stå framme på benken

Jorunn

07.11.2011 kl.22:31

Skummelt mye fint der, ja :D Må sjekke ut dette mer...

Solblom

08.11.2011 kl.08:22

Jeg er så enig så enig, Kremmerhuset har masser av fine ting - men alt for liten butikk å ha det i :) Nettbutikken visste jeg ikke om..

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits