Babycall

 

I kveld skal BP og jeg på kino. :-)

Vanligvis liker jeg å se dramafilmer eller romantiske komedier, og/eller veldig gjerne norsk film. Vi prøver å få med oss det meste av norsk film som vises på kino, og jeg pleier stort sett å gå fornøyd ut av salen, men denne gangen er jeg en smule skeptisk. Visst er filmen vi har valgt norsk, men den er kategorisert som en psykologisk thriller, og med mine tynnslitte nerver kan jo det gå riktig ille! ;-) Vi får håpe Benns trygge hånd og en neve smågodt er hjelp god nok til at jeg skal komme meg gjennom kvelden. Frykter nemlig at jeg er mer i lufta enn i stolen underveis. :-P

Filmen heter "Babycall", og handler om en voldsutsatt kvinne, som flykter med sitt barn og flytter inn i en leilighet i Oslo, under ny identitet. Hun kjøper en babycall, men får inn lyder fra en annen leilighet i blokka... Uuæhhh - skremmende! ;-) Med dyktige skuespillere som Kristoffer Joner og Noomi Rapace i hovedrollene, vitner det i alle fall om kvalitet.

 

Noen som har vært og sett denne filmen?

Kryss fingrene for meg sånn rundt kl. 21, da! Hihi.Stikkord:

8 kommentarer

Marit

18.10.2011 kl.19:17

Har sett den. Og den var helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg .. mer vil jeg ikke si før du har sett den. ;o)

Nina

18.10.2011 kl.21:00

Oooh,den vil jeg se!

I gode og onde dager!

18.10.2011 kl.22:08

Jeg har absolutt tenkt å se denne filmen.

mimmimor

18.10.2011 kl.22:19

Hm, antar filmen går mot slutten nå, og jeg krysser og krysser :) Var den bra? Bør jeg se den?

jervveien16

19.10.2011 kl.08:01

Det blir nok en dvd versjon for vår del, men vi skal helt klart se den! Det har tross alt blitt såpass mye snakkis rundt den at vi ikke kan la være ;)

Anniken
Jeg har lyst til å se den! Men jeg blir jo så skremt av sånne filmer..

Med andre ord

19.10.2011 kl.22:26

mimmimor: Jeg tror kryssinga di hjalp, for det gikk helt fint. ;-) Visst var det spennende, men det var lite scener der man blir skremt. Det er egentlig mer tragisk, det hele, i alle fall sett i ettertid. Fenomenale skuespillerprestasjoner, synes jeg. Jada, du bør se den. :-)

Med andre ord

19.10.2011 kl.22:27

midtlivskrise: Sånn sett i ettertid er filmen mer trist enn skremmende, synes jeg. Veldig spesiell, og ja - annerledes enn man regner med. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits