Arbeidsplassen min

 

Jeg arbeider, som mange vet, som lærer på en skole. I tillegg til lærertimer har jeg avsatt noe tid til administrative oppgaver. Blant annet benyttes jeg til å ta bilder for skolen ved behov.

Skolen vår fyller 25 år neste skoleår og det skal vi selvfølgelig markere behørlig. I den anledning er vi i en prosess hvor vi ruster opp skolen på flere måter, blant annet estetisk, slik at den skal framstå i så godt lys som mulig til jubileet. Jeg er med på denne spennende prosessen, blant annet med å velge malingsfarger, kunst, møbler osv. Jeg har også fått i ansvar å utvikle skolens nettside til en mer moderne utgave enn den vi har i dag. I denne forbindelsen har jeg tatt utvendige bilder av skolen. Det gjorde jeg en dag nå i høstferien, da høstsola skinte så fint over skolen. Bildene skal brukes til den "nye" nettsida vår, samt være tilgjengelige for kollegiet når de trenges illustrasjoner. Vi skal dessuten henge opp en kollasj på veggen i administrasjonsgangen.

Skolen vår består av to bygg, et for 1.-2. klasse og et for 3.-7. klasse og administrasjon, som da er hovedbygget vårt. Hovedbygget er malt sennepsgult, en farge som definitivt ikke er min favoritt, men akkurat det er utenfor min beslutningsevne å forandre på. ;-)

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene jeg tok her, altså eksklusivt for bloggen FØR skolens ledelse har fått se dem. Føl dere beæret! Hehe.
Ikke så verst arkitektur til å være 25 år, er det vel?

 

Håper du har like fint søndagsvær som oss! Nå skal jeg uuuuuut i høstsola... :-D


 

Stikkord:

8 kommentarer

Tove

16.10.2011 kl.13:03

Flott bygg dette!

mimmimor

16.10.2011 kl.13:26

Så flott skole du jobber på. Morsomt å høre om dine andre læreroppgaver - her får du brukt hobbyen på jobb :)

synnovesyr

16.10.2011 kl.13:35

Det var en flott skole,og fine bilder du har tatt.Må være en morsom måte og få være kreativ på:)

MissMette

16.10.2011 kl.13:58

Flotte bilder av skolen, og så spennende prosjekt du har fått :) Herlig, og kreativt... Ønsker deg en kjempefin søndag, klem fra Mette :)

Marit

16.10.2011 kl.14:47

Flotte bilder, likte spesielt det siste godt. :o)

jervveien16

17.10.2011 kl.09:53

Så morsomt....Jeg hadde en lignende oppgave for Maura Skole for noen år tilbake. Skolen der hadde 50-års jubileum og jeg hadde oppgaven med å lage et jubileumshefte med minner og bilder fra de 50 årene. Kanskje dere også skal lage noe tilsvarende?

Godt lys som vanlig på alle bildene dine Hege. Du er god der! Og jeg digger selvfølgelig at ikke alle bildene er rett frem og A4 ;)

Anniken

Med andre ord

19.10.2011 kl.22:31

jervveien16: Ja, faktisk er et jubileumshefte en av mine oppgaver framover. ;-)

Denne gangen er jo lyset naturlig, og høstlyset kan jo være vakkert på fine dager.

Med andre ord

19.10.2011 kl.22:31

Tusen takk for kommentarene til alle dere andre også!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits