Snoperiet

 

Vi har funnet oss en kombinert butikk og kafé i Odda, som vi bare besøke når vi er på hytta. Til Odda er det om lag en halv times kjøretur fra hytta, og det er en fin formiddagsutflukt for oss. Da får vi utløp for litt urbane vaner i form av kafebesøk og litt shopping. Det er alltid noe å bruke pengene sine på i Odda, tro det eller ei! ;-)

Nå i høstferien var vi på Snoperiet igjen. Navnet kommer nok ikke av at det er uvanlig mye godteri å få kjøpt der, men selv om utvalget i kafeen er forholdsvis lite, er det til gjengjeld usansynlig godt. Et stykke gulrotkake og en kopp kaffe mocca er for eksempel en slager. I tillegg er Snoperiet en fryd for interiørinteresserte (og shoppingglade) damer i alle aldre. Herlighet så mye lekkert de har der! Av en eller annen grunn pleier Benn å ende opp med å vente utenfor, mens jentene og jeg bruker riktig så lang tid på å se, og kanskje kjøpe med noen fristelser hjem.

Vi tok noen bilder for å vise dere litt av alt Snoperiet har å friste med:

 


Vi nøt noen av de søte fristelsene i kafeen.
Fristelser i lange baner...

 Så var vi klare for interiøravdelingen:

Sjekk det utvalget de har i Green Gate:
 

Jeg kjøpte med meg litt dill til lysfatet vårt hjem denne gangen og er veldig fornøyd med det!

Som du sikkert forstår kan jeg trygt anbefale et besøk på Snoperiet hvis du "tilfeldigvis" er på de trakter. Du finner butikken midt i "shoppinggata" - umulig å ikke finne fram! ;-)
Stikkord:

6 kommentarer

fruensvilje

14.10.2011 kl.16:40

Der kunne jeg godt ha svidd av mye tid:))uansett så skjønner jeg Benn som velger å gå ut

Gunn

14.10.2011 kl.19:40

Der kunne jeg lett blitt en time eller to-og hadde sikkert gått ut litt fattigere også...:S Koselig med slike steder som kombinerer kafe og butikk syns jeg....:)

jervveien16

14.10.2011 kl.19:55

Åh...for et utvalg av Green Gate produkter. Jeg hadde jo gått bananas... Skikkelig mye lekkert der...og veldig koselig. Kakene så også veldig fristende ut. Skjønner at dere må ta turen innom her på veien opp til hytta.

Anniken

Solblom

15.10.2011 kl.05:04

Åh, det så virkelig ut som et snoperi!! Deilig :)

Tove

15.10.2011 kl.05:38

Her var det litt av hvert å velge ija.

anette

16.10.2011 kl.23:28

Åh, dette så absolutt ut som en butikk for meg :) Her kunne jeg godt ha brukt opp alle feriepengene mine ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits