Superhelg

 

Jeg har vært totalt fraværende og sviktet dere grovt. Lenge! ;-) Nå er jeg imidlertid innom her for å gi dele et tips om netthandel med 30 % rabatt på alt. Det er superhelg, jiihaaaa, og rabatten gjelder derfor fram til søndag. Trenger du å oppjustere i heimen med nye tekstiler, er derfor dette er godt tidspunkt. Jeg snakker om nettbutikken til utstyrsleverandøren Hansen & Dysvik.

Klikk på bildet under for å komme rett til nettbutikken:


Vi trenger virkelig nytt sengetøy til vinteren. Siden vi bruker dobbeldyne er det ofte et begrenset utvalg i butikkene, men hos H&D fant jeg et deilig kreppsengesett, som jeg har bestilt til oss. Jeg er så glad i kreppkvaliteten, og fargen passer også kjempegodt til de lys lilla tonene vi har på soverommet vårt. Så da er det bare å vente på pakke i posten med dette deilige sengetøyet til oss:

 Ellers har jeg opplevd mye gøy siden forrige besøk på bloggen. Innlegg kommer på bloggen før du vet ordet av det! Kanskje... Det kommer i alle fall. Etter hvert. ;-)

 6 kommentarer

fruensvilje

13.10.2011 kl.21:18

koselig å høre fra deg:)og kjekt å lese att du har det gøy.Har jo hatt det bra her også:)med besøk fra Sandnes og så har eg blitt farmor i dag:)) da glemmer en det kjedelige.

Ha en fortsatt fin uke

Creativboligstyling.

13.10.2011 kl.21:42

Hei Hege!

Nå fikk jeg litt tid til å besøke deg også, så koselig!! Skal ta meg tid til å kikke litt på de tidligere innleggene dine :-)

Tusen takk for tips! Vi ønsker oss nye dyner til jul, men vi har såå mye sengesett. Krepp er super deilig å sove i. Vi har i veld montert opp en ny flatskjerm på soverommet,, og flyttet om litt ( lovte meg selv at vi ikke skulle ha tv på soverommmet...men skiftet mening) Skal bli litt godt å ligge å surfe litt, da kan man jo legge seg litt før også, å se resten av favoritt programmet på senga ;)

Håper du har det bra kjære bloggvenn! :-)

Vi ses her inne, klemmer <3

Med andre ord

13.10.2011 kl.22:03

fruensvilje: Gratulerer så mye, farmor!! Dette er jammen en stor dag for deg. Hvert nye lille menneske som kommer til verden er i sannhet et stort under. ...og ja - i slike tilfeller blir hverdagsplagene våre uvesentlige.

Med andre ord

13.10.2011 kl.22:06

Creativboligstyling.: Så koselig at du har tatt deg tid til et besøk hos meg, kjære Kine! Tusen takk for kjempekoselig kommentar!

Vi har god dyne, vi da, men sengesettene våre er mildt sagt slitne. Litt fiksings på soverommet hørtes fint ut, og når du er hjernen bak vet jeg jo at det er et kvalitetstegn for resultatet. TV på soverommet har ikke vi. Har egentlig ikke vurdert det heller, men jeg skal aldri si aldri.

Jeg har det fint om dagen. Nakken er helt ok, jeg har ferie og skal reise til varmen om bare ei uke. Livet smiler med andre ord litt til meg om dagen. :-) Håper du også nyter dagene, Kine. Klem tilbake til deg. :-)

fruensvilje

13.10.2011 kl.22:26

takk:))det er sant

jervveien16

14.10.2011 kl.07:37

Jeg vil ha sengesett med mariusmønster jeg.. det ønsker jeg meg... Gleder meg til å høre om alt det festlige du har opplevd. Lenge siden vi har hørt i fra deg, så veldig hyggelig med litt livstegn :D

God helg til deg og dine!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits