Familien er komplett (og vel så det)

 

Nå kan jeg nyte det faktum at familien min igjen er komplett. Jentene har kommet hjem fra pappaen sin etter to uker og det er heldigvis liv i huset igjen! ♥

  

I morgen kommer Klara, min niese fra Hurdal, alene med fly på høstferie til oss. Hun er jevngammel med Andrine og har aldri flydd alene før. Jeg synes hun er tøffere enn toget. Vi gleder oss selvfølgelig alle til besøket. Satser på litt program og ulike aktiviteter de dagene hun er hos oss. Blant annet drar vi på kino og får med oss "Knerten i knipe" og deltar på arrangement på Andrines skole. I tillegg blir det fint å bare være sammen. Med familien på østlandet, er det ikke hver dag vi har anledning til det, så det blir desto mer stas når vi først treffes.

Vi venter med å ta høstferie til helga, men når vi sender Klara på flyet østover igjen, er planen å reise noen dager på hytta i Røldal. Der er det meldt iskaldt og snø! Helt utrolig at vi bare ei uke tidligere svettet i bikini på terrassen. Sånn er visst naturen på denne årstida - mildt sagt ustabil. Noen avslappende dager på hytta kommer uansett godt med.

Ellers må jeg dessverre melde om en hanglende nakke - igjen. I dag har jeg stort vært liggende med store nakkesmerter. Har ikke vært på jobb heller. Når smertene er slik at man ikke orker å holde hodet ved egen hjelp har man ingenting i et klasserom å gjøre. Det passer jo aldri bra, men veldig kjedelig nå som vi legger opp til mye aktivitet. Jeg krysser fingrene og hva jeg ellers har som krysser kan og håper på en bedre dag i morgen.

 

Vondt i nakken... :-(


Snart tikker "Jakten på kjærligheten" i gang på TV2, and I'll be there! Artig underholdning, synes jeg, og jammen er de tøffe de som stiller opp.
...men godt jeg slipper å jakte selv... ;-)

Vi blogges selvfølgelig!21 kommentarer

Allis

03.10.2011 kl.19:49

Hei Hege;-)))

Nydelig bilde av dere;-) Så synd med nakken da;-/ Masse god bedring.

Vil ikke ha snøøøø og kaldt vær enda!!! og håper virkelig at vi ikke har sånn uflaks nå når vi skal til Bodø og hente bil.. off.

Ha en fin fin kveld videre og kooose dere med besøket og hytteturen;-)

Nina

03.10.2011 kl.19:54

Ja gjett om det er ei som er veldig spent her. Nå har Klara pakket med bare litt veiledning fra mamman sin. :-)

Gunn

03.10.2011 kl.20:18

Uff, det er kjipt når ikke kroppen spiller på lag. Jeg vet alt om det :( Jeg har litt vondt i knærne om dagen jeg også. Men jeg klarer å jobbe med de. Må bare finne andre måter å stå og gå og belaste på. Når man blir sengeliggende er det ekstra kjipt! Sender deg en stor klem!! Godt vi slipper å jakte ja! :))

Grete

03.10.2011 kl.21:21

Artig med familiebesøk/venninnebesøk for barna. Her skal yngstejenta mi ha venninnebesøk noen dager før hun og storesøster skal til østlandet og besøke pappaen sin, slik blir det jo i disse "moderne" familietider.

Synd med nakken din, jeg vet jo godt hva det er å ha smerter :( ønsker deg god bedring :))

dandilion

03.10.2011 kl.21:28

Fint bilde av dere :) Håper nakken din blir fort bra. Jeg gleder meg til høstferien neste uke. Blir herlig med noen dager fri :)

fruensvilje

03.10.2011 kl.22:06

et nydelig bilde av din skjønne familie.

Så leit att du er låk i nakken igjen,hvet jo hvordan du har det da jeg sliter med det samme.

Hva gjør du for å få bukt med smertene dine da?

Uansett ønsker jeg deg en fin ferie ,slappe av og bare være til:)

jervveien16

04.10.2011 kl.08:18

Koselig med besøk og tøff jente som tør å fly alene!

Kjedelig med denne nakken din som ikke er så lett å styre. Du får ta det med ro og pleie deg selv. Det kommer flere aktive dager på skolen!

Jakten på kjærligheten...jeg er ikke helt overbevist... Jeg syntes det hele blir litt vel klønete...og tilgjort... Har jeg ikke annet å gjøre så ser jeg også på programmet, men ikke så ofte..

Anniken

Med andre ord

04.10.2011 kl.13:47

Allis: Tusen takk for det, Allis!

Her er det typisk høstvær om dagen, men når vi reiser på fjellet er det visst meldt vinter. Hmmm... Liker det ikke!

Skal dere til Bodø? BP er jo derfra så der er jeg godt kjent. God tur!

Med andre ord

04.10.2011 kl.13:48

Nina: Det er flinke jenta til tante, det, tenker jeg! Nå er det bare få timer igjen så står hun på Sola og smiler som ei sol, håper jeg. Gleder meg veldig! ...og Andrine er helt i hundre. ;-)

Med andre ord

04.10.2011 kl.13:49

Gunn Berit: Ja, det er kjipt når helsa svikter en. Lite å gjøre med, dessverre, men det er heldigvis mange gode dager også.

Godt du finner måter somo fungerer greit i forhold til kneet ditt. :-)

Stor klem sendes selvfølgelig til deg i retur! Take care. :-)

Med andre ord

04.10.2011 kl.13:50

Grete: Tusen takk, Grete! Ja, smerter er noe dritt. Grrr.... Heldigvis har jeg flest av de gode dagene, bare jeg tar hensyn til denne hersens skaden. ;-)

Klart høstferien må benyttes til besøk! Nå er det rett før avreise til Sola, og vi storgleder oss!

Med andre ord

04.10.2011 kl.13:53

fruensvilje: Tusen takk!

Nakkeproblemer er ikke greit å hanskes med. Jeg har mange gode dager, men tar hensyn i form av redusert arbeidsmengde, og hvile (innimellom aktivitet legger jeg meg nedpå litt). Da fungerer hverdagen stort sett greit. Men så får jeg tøffe nedturer i ny og ne og da må jeg ta det helt med ro. Når det er som verst tar jeg en tablett til hjelp, men jeg prøver å unngå det lengst mulig.

Jeg skal kose meg i ferien når jeg kommer så langt, vær du trygg! Rolige dager hvor man kan gjøre det man føler for er alltid godt, både for kropp og sjel. :-)

Med andre ord

04.10.2011 kl.13:59

jervveien16: Ja, hun er tøff som setter seg på flyet alene, knapt 8 år gammel. Det kan nok også bli en vane, men første gang er det jo litt spesielt.

Nakkeskaden min er det ikke noe å gjøre med, men jeg tar jo mine hensyn for å holde det rimelig i sjakk i hverdagen. Jeg jobber jo redusert og hviler innimellom slagene. Ikke alltid lett å få til, men... ;-) Innimellom kommer det nedturer, der jeg må ta det helt med ro. Da makter jeg ikke engang å sitte oppreist. Heldigvis er det flest av de dagene som fungerer greit. Et av mine problem er, som du sikkert har skjønt, å si nei. "Plutselig" har jeg påtatt meg et eller annet ansvar. Hihi. Det må jeg jobbe med å bli flinkere til å kutte ut. Ikke lett når man egentlig vil "alt", men det må nok til for å kunne holde fortet gående.

Jakten på kjærligheten er lett underholdning som glir inn når jeg allikevel slapper av. Synes jo det er litt koselig, jeg da, samtidig som det er mange pussige (og desperate) sjeler å se. Hihi. Men for all del, det er på langt når noen krise å gå glipp av en episode eller fem. ;-)

mamzen

04.10.2011 kl.15:14

Veldig fint bilde :-) Håper virkelig du blir bedre i nakken. Det er ikke noen god tilstand å være i. Et lite tips fra en erfaren "nakkeplaget", hvis du ikke vet om det fra før da. Dette krever en microbølgeovn. På apoteket har de noe som heter: Microputa. Det er en lang "pølse" med forskjellige korn inni. Den varmer du i microen, og legger rundt nakken. Kan brukes mange andre steder også. Jeg er sikker på at den har spart meg for kilovis med smertestillende :-) Lykke til. Godbedringsklem oversendes :-)

anette

05.10.2011 kl.10:29

God bedring kjære Hege. Håper du blir bedre sånn at du kan nyte høstferien fullt ut!! Vi reiser på ferie til Bodø i morgen og gleder oss stort :) Kjempeklem til deg fra meg <3

Tina Schjelderup

06.10.2011 kl.08:57

Så fin og koselig blogg du har. Flotte bilder!

mimmimor

08.10.2011 kl.19:51

Alt for sent at jeg oppdaget at det var nytt innlegg hos deg, men du trenger sikkert gode ønsker for nakke og hverdag også i dag? Håper det gikk seg til - tungt å gå slik du gjør,spesielt på kranglete dager.

Flott bilde av dere! Det er så morsomt å se studiobildene når du deler dem med oss, nyter humøret dere speiler i bildet. Håper det blir flott å være på hytta og finne roen - ønsker deg ei fantastisk helg. Klem

Idunn

10.10.2011 kl.15:25

Håper nakken er blitt bedre, og at du har fått kost deg masse i uka som har gått.

Selv har jeg akkurat kommet tilbake for fullt på bloggen, så vet du det ;) Har faktisk sett litt på Jakten her i huset også denne sesongen, men det er hovedsaklig fordi de to søstrene bor rett ved svigers, og klin inntil onkelen og tanta til Knut Haavard. Om du ser blomster i huset, kan jeg jo meddele at det er svigermor som har stått for dem.

Ha en fortreffelig uke!

Med andre ord

13.10.2011 kl.21:51

mamzen: Takk for tips og kommentar! Nå er det en skade jeg plages med, og den kan ikke leges, verken med pølser, medisiner, behandling eller operasjon. For min del må jeg bare lære å leve med plagene og gjøre det beste ut av hver dag. Heldigvis er ikke alle dagene ille. :-) Har man muskulære plager er det nok mye å hente på slik type "behandling", men altså ikke i mitt tilfelle. Takk for klemmen også, den hjalp! ;-)

Med andre ord

13.10.2011 kl.21:52

mimmimor: Takker så mye for koselig kommentar!

Jepp, det gikk seg til denne gangen også. Rolige dager på hytta gjorde susen. :-)

Med andre ord

13.10.2011 kl.21:53

Idunn: Jepp, nakken er bedre. Rolige dager på hytta er god behandling. :-)

Så utrolig gøy at du er tilbake for fullt på bloggen!! Me like. :-D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits