Rosa oktober

 

Da har startskuddet gått for årets Rosa sløyfe-aksjon! Som blogger er det et privilegium å få slå et slag for aksjonen.

Jeg kjører i også gang dette flotte tiltaket med å ikle meg pin-en jeg kjøpte i London:

 

Hard Rock café's pin til inntekt for brystkreftrammede kvinner.
Satser på å la den pryde antrekket mitt hele høstmåneden... :-)


De fleste har nok fått med seg informasjon om aksjonen, som har pågått årlig i oktober måned siden 1999. I fall noen skulle lure, har jeg sakset følgende fra rosasloyfe.no, til opplysning:

"Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.

Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse, og i Norge står Foreningen for brystkreftopererte (FFB) og Kreftforeningen sammen om aksjonen."

Så mine damer, her er det bare å støtte opp! Brystkreft kan ramme oss alle...

Ønsker alle leserne mine en strålende, rosa oktober måned!

  

 

6 kommentarer

Tove

01.10.2011 kl.11:53

Det skal jeg ja!

venkesstrikk

01.10.2011 kl.11:59

God sak, jeg selger faktisk briller med rosa sløyfe i butikken min :)

mimmimor

01.10.2011 kl.15:54

Så flott den sløyfa der var! Godt kjøp, vil jeg si :) Fint at du slår et slag for aksjonen, hører om det på radio og tv, men skader ikke med flere kanaler!

Alexandra Kirstin

02.10.2011 kl.17:49

Jeg har (hatt) brystkreft..akkurat ferdig med cellegiften, nå blir det stråleterapi. Fint at forhåpentligvis mange vil støtte FFB og forskningen <3.

Mojita

03.10.2011 kl.08:14

Hei på deg, gubben kjøpte den samme HRC pin til meg og sin mor på lørdag da vi var en liten shopping tur i Oslo. Den er veldig dekorativ.

Pearl

03.10.2011 kl.13:24

Jeg kjøpte pin for noen år siden :)

Min mormor fikk brystkreft, som spredte seg utover i kroppen. Hun døde i 2004, så dette er en sak jeg mer enn gjerne støtter.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits