Travle kvelder


September er måneden for hektisk møtevirksomhet. Denne uka skal jeg faktisk ut hver eneste kveld, mandag til torsdag. På samme måten var det forrige uke. Sånn blir det med tre jenter i skolealder, som i tillegg går på ymse fritidsaktiviteter, og med en mor som ikke klarer å holde seg unna diverse verv og oppgaver. Kanskje kan jeg heller si en mor som ikke klarer å si nei? ;-) Uansett - det blir travle kvelder av sånt. Som lærer har jeg jo også møtevirksomhet på jobben i disse dager. Denne uka er riktignok to av kveldene av det sosiale slaget, og det liker vi jo! Er ikke sikker på om Partylite-selskap og forening går inn i kategorien "hektisk møtevirksomhet"!?

 


Bla bla bla... Møte nå igjen! ;-)


 

Det er det samme år etter år, alle skal ha unnagjort møtene sine før høstferien. Det er med andre ord travle kvelder...

Når vi kommer så langt som til førstkommende helg roer det seg heldigvis betraktelig... Neste uke kommer min kjære niese på høstferiebesøk til oss, og uka etter det skal vi selv på høstferie, så det er lys i tunnelen!

Kveldens utflukt er Partyliteselskap. Der er det nok anledning til å svi av noen kroner, og det liker jo vi damene. *smiiil* Skravle litt får vi jo også gjort, og dermed blir kvelden fullkommen. Så...

...inn i dusjen med meg!

Andre som springer på møter i tide og utide denne måneden?

 6 kommentarer

synnovesyr

26.09.2011 kl.19:17

Heldig er de ungene som har ei mor som deg,viktig og engasjere seg i aktiviteter de håpefulle er med i. Ha en fin uke:)

fruensvilje

26.09.2011 kl.19:23

Vel til nå har jeg blitt skånet for møter,men 23 oktober blir jeg konstituert i soknerådet,da rekner jeg med att det blir 4 år da eg må møte opp på møter:))

Ingeborg

26.09.2011 kl.19:23

- Fin blogg du har:)

26.09.2011 kl.19:48

Her er jo alle ungene blitt voksne, så det er slutt på foreldremøter både på skolen og i forbindelse med fritidsaktiviteter. Er egnentlig ikke lei meg for det .. I min omgangskrets er det lite partykvelder også. Det kunne jeg godt hatt mer av. ;o) Men dessverre er de like treige til å komme til andre som å arrangere noe selv, så det nytter ikke om jeg finner på noe heller.

Tove

26.09.2011 kl.20:38

Drukner i møter, men heldigvis er de fleste jobbmøter og på dagtid. Begynner å få så store barn at jeg er ferdig med foreldremøter.

Ha en fortsatt fin uke.

jervveien16

27.09.2011 kl.08:28

Du er som meg...Helium i armene når spørsmålet om noen kan melde seg frivillig. Jeg har ofte gått inn i et møte og tenkt at nå skal ikke jeg melde meg frivillig....også plutselig finner jeg meg selv i lokalet med armen rett til værs... Blylodd på ermene Hege...det er nok det eneste som funker :P

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits