Studiofotografering: Familie

 

På sensommeren hadde jeg gleden av å få besøk av en kjekk familie i studio, hvor vi tilbragte et par intense og aktive timer. Jeg har fått tillatelse til å vise dere noen bilder av de tre tøffe søsknene i familien.

 

 

Jeg tok også individuelle bilder av ungene. Siden de er i ulik alder og med forskjellige interesser, ble bildene også nokså forskjellige.

Jenta på 12 ønsket seg blant annet hoppebilder...

    

 

Ungdomsskolegutten syntes det var greiest å holde seg på bakken... ;-)

    

 

Herlige, sprudlende minstemann var både høyt og lavt. :-D

    

 
(De små bildene kan du klikke på for å forstørre dem hvis du vil.)

 

Foto er moro!

Stikkord:

11 kommentarer

une cecilie

26.09.2011 kl.17:40

oi så stilige bilder! jeg og ønsker å kunne fotografere så bra - og forhåpentligvis får jeg gått en slik skole og lært meg det. har du utdanning ?

Zebrrarraa

26.09.2011 kl.17:50

Sånne bilder er jo kjempemorsome å ha (:

Med andre ord

26.09.2011 kl.17:52

Zebrrarraa: Ja, det er mange som ønsker seg det. Jeg har et lite studio som jeg fotograferer i og det er stadig noen som vil ha bilder av seg selv derfra. ;-)

Med andre ord

26.09.2011 kl.17:55

une cecilie: Tusen takk!

Jeg har lært det jeg kan om fotografering på egenhånd - og sammen med samboeren min, som også er svært fotointeressert. Vi har et lite studio sammen, hvor jeg tok disse bildene. For å bli flink til å fotografere trengs det øving og tålmodighet, blikk for gode bilder og teknisk forståelse, blant annet. Utstyr og teknikk kan kjøpes og læres, det estetiske har man gjerne i seg, men alle kan bli flinke hvis man vil det nok! Ei god fotobok er også kjekt å ha. Det samme er likesinnede som kan gi konstruktive tilbakemeldinger på bildene. Kommentaren "Fine bilder" utvikler ingen, men hvis man i stedet sier HVA man synes er fint med bildet og kanskje har et par forslag til forbedringer, vil mottakeren komme et skritt videre. :-)

Lykke til med fotograferingen din!

taste the rainbow

26.09.2011 kl.18:03

så fine bilder! :D

missM

26.09.2011 kl.18:43

Så utrolig kule bilder, kjenner jeg er missunnelig på det studioet ditt altså :) Morro å se de fine bildene du tar!

Med andre ord

26.09.2011 kl.18:45

taste the rainbow: Tusen takk!

Med andre ord

26.09.2011 kl.18:47

missM: Et eget, lite studio er overkommelig for de fleste. Du har jo fotointeressen, Marianne. Hvorfor ikke kikke deg om etter et lite, egnet lokale? Det er ikke all verdens av utstyr som skal til heller...

Tusen takk for "skryten"! ;-)

fruensvilje

26.09.2011 kl.19:18

Utrulig flotte bilder:))

jervveien16

27.09.2011 kl.08:05

Åh, lekkert Hege. Nydelig lys som vanlig og veldig kreative bilder. Flink er du! Jeg føler meg litt ute av trening om dagen. Dette med fotografering må holdes vedlike for at man skal være på hugget. Jeg merker at jeg ikke er like skarp til å lese lyset og bruker lenger tid. Ikke alltid man har tid til det, spesielt ikke dersom man har med små barn å gjøre...

Anniken

Mojita

27.09.2011 kl.10:51

Likte bilde nr. 3 aller best, men de var flotte alle sammen. Så gøy å ha slike på veggen da.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits