Studiofotografering: Konfirmanten Sara

 

Lenge siden jeg har vist dere bilder fra studio nå...

Har masse å vise fram og blogge om, men det gjelder å finne tid til å dele med dere. Synes alltid jeg har så masse på programmet. Sikkert velkjent for flere, det der. Mamma spurte meg her om dagen om jeg visste hvordan man kan øke til 36 timer i døgnet, og jeg kan jo sende spørsmålet videre til alle dere. Kunne vært veldig kjekt å vite, egentlig. ;-)

Uansett, under poster jeg noen bilder av nydelige Sara, som var på besøk i studioet vårt i forbindelse med konfirmasjonen sin. Et glimt fra bunadsfotograferingen ute legger jeg også med. :-)

 


Sara fikk Rogalandsbunad til konfirmasjonen.
Den er nesten identisk med den Astrid skal få til sin store dag som blir den 5. mai.Jeg liker veldig godt å arbeide med konfirmanter i studio. Det er en type fotografering som tiltaler meg. Ungdommer er så herlige og min erfaring er at de er samarbeidsvillige. Ellers har jeg en idé om at jeg liker interiørfotografering. Det har jeg ikke holdt mye på med, men fant inspirasjon og glede over å fotografere litt i en nyoppusset leilighet i går. Den verken blunket eller gikk sin vei. Ikke var en usikker og sjenert på bildene heller. ;-) 1-årsfotografering, derimot er nok det mest krevende jeg gjør, det er faktisk mer intenst enn brudepar. Ingenting er mer bedårende enn 1-åringer, og bildene pleier heldigvis å bli gode, men det krever jammen sin kvinne å komme i mål - og da er jeg oftest som et slakt å regne!

______________________________________________________________

I dag har vi endelig hatt en solskinnsdag her hos oss, og jeg har vært fristet til å sette et stort kryss i taket - MED SPRITTUSJ! Hehe. Ved nærmere ettertanke har jeg bestemt meg for å heller gå meg en tur ut, nå mens det ennå er litt igjen av dagslyset.

Nyt lørdagskvelden - ute eller inne!

 Stikkord:

9 kommentarer

Tove

24.09.2011 kl.18:57

36 timer i døgnet kunne vært greit ja. Nydelig bilder du tar. Flink deg!

Karoline

24.09.2011 kl.19:09

Fine bilder :)

synnovesyr

24.09.2011 kl.19:25

Aldeles nydelige bilder av en søt konfirmant.Hvis du klarer og få døgnet litt lenger..si i fra til meg hvordan man gjør det....:)

Tanja Pettersen Photography

24.09.2011 kl.19:46

fine bilder :)

Matilde

24.09.2011 kl.19:49

kjempefine bilder!

Trine Pernille

24.09.2011 kl.21:21

Kjempefine bilder, som alltid :) Og jeg vil gjerne se interiørbilder også ;)

Håper dere har en super lørdagskveld :)

Consuming

24.09.2011 kl.21:35

Flotte bilder - ja kan skjønne at det er krevende å ta bilder av en 1-åring. De er ikke akkurat glade i å sitte i ro.

SV: Tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min- så moro å høre. :-)

mimmimor

24.09.2011 kl.21:54

Nydelig konfirmant og flotte bilder. Skjønner godt det ønsket om flere timer i døgnet - skulle gjerne hatt det selv. I dag har jeg tatt "bloggdag", den har vært svært stemoderlig behandlet den siste tiden. Moro å lese og å se hva dere andre holder på med mens jeg sitter med nesa langt ned i skriveriene...

Med andre ord

24.09.2011 kl.22:47

TUSEN TAKK for alle de flotte kommentarene deres! De varmer og inspirerer. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits