Wish you were here

 

Det er fredag, folkens - og helg i gjære!

 


 

Det er alltid på sin plass med helg, og denne helga er veldig etterlengtet for meg. Med jobb på dagtid og hektisk møtevirksomhet på kveldstid, kjenner jeg det smaker godt med et par roligere dager.

BP er offshore for tiden, og jentene er hos pappaen sin, så jeg styrer fortet alene. Fordelene er at det ikke er noen som roter eller maser, jeg kan spise og gjøre hva jeg vil - når jeg vil! Ulempene er at jeg fort blir litt rastløs og savner. Wish you were here. ♥ 

Tittelen til låta til Avril Lavigne, som går som en farsott på radio for tida, lyder likt. Jeg liker denne låta og deler den gjerne med deg om du vil høre:


 

Avril Lavigne "Wish you were here"
 
 
 
 
      Jeg stiller inn rett frekvens og...
     
     
      "Lytt på radiooooooo...!" 
     
Haha. Viktig å ikke ta seg selv så høytidelig, synes du ikke!?
 

 

I dag har jeg fri fra jobben, men har en del fotoredigeringsarbeid jeg skal få gjort unna på formiddagen. Etterpå skal jeg av gårde for å hjelpe godeste Torunn og Geir med å ferdigstille leiligheten deres for utleie. Leietakerne deres dukker opp i morgen, så det er ingen tid å miste. Jeg skal ta med meg kamera og vidvinkelobjektivet mitt også. Greit for dem å ha noen bilder av den nyoppussede, lekre leiligheten. :-)

Nå får blogg være blogg - jeg skal synke ned i fotoverdenen et par timer... ;-)


GOD HELG!

 
Bildene av meg er tatt av Benn Peter.

10 kommentarer

fruensvilje

23.09.2011 kl.10:50

Hei,så koselig att du stikker innom:))har savnet innleggene dine.

Det var freshe bilder av fruen:)hvorfor skal alt være så høytidelig.

Kos deg med bilderedigeringen og ha en flotters helg

Marit

23.09.2011 kl.12:32

Kul dame! Hvem ville ikke lekt modell innimellom en så sånn ut ... Ønsker deg en god helg. :o)

MissMette

23.09.2011 kl.12:33

God helg, Hege :)

Kos deg masse og

nyt helgen...

HERLIG sang, og

herlige bilder av

deg :) - ja en skal

ikke ta seg selv så

høytidelig, viktig

det også :) Stoooor

klem fra Mette :)

Tove

23.09.2011 kl.12:58

Ett friskt innlegg ja. Flotte bilder. Har du tatt bildene med selvutløser?

jervveien16

23.09.2011 kl.14:15

Det er godt med noen dager og timer for seg selv, men så begynner man å savne flokken... Høytidelig skal man ikke være, da blir ikke livet noe morsomt ;) Kos deg meg helg og fri...når bildene er ferdig redigert og leiliheten er stylet ;)

Anniken

Gunn

23.09.2011 kl.16:33

Artige bilder :))) Like fin som alltid! :) Jeg er nok også lik deg. Hadde hele huset for meg selv en kveld men gikk å la meg tidlig :)) Hihi. Er jo vant til å ha de rundt seg hele tiden-så derfor blir det litt stusselig. Men håper du får til å kose deg så godt du kan! :)) God helg kjære Hege!!

helgemamma

23.09.2011 kl.19:34

God helg :-) Det gjelder å ha det så gøy man kan :-) Guri malla for ei flott dame du er forresten!!

Fabiolita

24.09.2011 kl.00:09

Hei Hege:)

Nyt tiden og gjør det du er god på Hege,som å ta flotte bilder;) er litt deilig med savn for da skjønner du hvor heldig du er:) Var hjemme alene en helg da min kjære var på guttetur(motorsykkel) da gikk det opp for meg at jeg er kjempe dårlig på å sove alene i huset;)& hvor jeg savnet han, fikk litt sommerfugler i magen faktisk...hahaha...

Håper ellers alt er bra?

Lurer faktisk på om jeg skal gå fotokurs da jeg liker å ta bilder;) & du inspirerer meg masse!!!

Ha en fantastik helg og kos deg med deg og ditt min bloggvenn:)

God klem Fabiolita

Med andre ord

24.09.2011 kl.22:46

Fabiolita: Tusen takk for de fine ordene dine. De varmer! Ja, et fotokurs kan være veldig lærerikt og inspirerende. Bare å kjøre på! ;-) Når det er sagt er det fullt mulig å lære seg fotografering på egenhånd også. Da gjelder det å lese litt, prøve, feile, lese litt mer, prøve litt mer osv. Man blir bedre og bedre dag for dag! Så er det selvfølgelig også en fordel hvis man har noen å utveksle erfaringer med og kan diskutere både tekniske og estetiske utfordringer. Sånn sett er jeg veldig heldig siden Benn og jeg har foto som felles interesse og kan utvikle oss sammen. :-)

Håper du har det riktig godt og koser deg med helg!

Med andre ord

24.09.2011 kl.22:48

Tove: Nei, det er Benn som har tatt bildene av meg. Vi leker oss i studio sammen, vet du... ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits