London III - The Underground


Noe av det man raskt finner ut av når man er i London er undergrunnssystemet. Det er jo svært godt utbygd og veldig greit å forstå. På et blunk er man ved bestemmelsesstedet sitt. Togene kommer før man får sukk for seg, så det går ikke mye tid med til venting. Her har dere noe å lære i NSB, hehe. Eneste ulempen med å bruke undergrunnen var at vi ikke fikk sett så mye av omgivelsene der vi fartet.

Uansett, noen bilder fra undergrunnen ble det jo selvfølgelig også. Faktisk kan undergrunnen innby til ganske kule bilder, hvis man bare har øynene med seg...

 

Mens vi ventet på toget på Green Park station.


Astrid og jeg i rulletrappa på vei opp igjen fra undergrunnen.


"Vår" stasjon. Hoteller lå rett ved Edgware Road Station.


Tøffe tøffe toget! ;-)


En kveld var vi de eneste passasjerene i denne vogna. Det ble et tøft motiv!På vei ned til undergrunnen for nytt bestemmelsessted...

 

Dette er innlegg nummer 3 fra Londonoppholdet vårt. Bilder fra Camden kan du se her. Bilder fra besøket vårt på Hard Rock Café finner du her. More pics are still to come!

Have fun tonight! ♥ 
maxsample
Stikkord:

7 kommentarer

Marit

17.09.2011 kl.17:23

Skikkelig stilige bilder! Av alle bildene jeg har tatt i London så tror jeg ikke jeg tok så mye akkurat der, under jorda .. Ha en fin kveld! :o)

Tove

17.09.2011 kl.17:29

Enig. Ble noen spennende bilder ja.

Grete

17.09.2011 kl.19:10

Mange artige bilder her :)) Jeg er ikke så glad i år ferdes under jorda, men heller undergrunnen i London enn Metroen i Paris :)

Ingipingi

17.09.2011 kl.21:55

Kjempefine bilder, ser ut som dere har hatt en veldig fin tur til London! :)

Du er så flink til å blogge!

jervveien16

17.09.2011 kl.22:07

Jeg har virkelig lyst til å reise tilbake til London. Byen er så spennende og har så mye å by på. Flotte bilder Hege. Undergrunnen i London er genial, men det er som du skriver litt ulempe med tanke på at man ikke får sett så mye. Kos dere på lørdagskvelden :D

Anniken

Consuming

18.09.2011 kl.17:40

Så bra rulletrappbildet var. :-) En kompis av meg har tatt et innmari kult bilde av rullebåndet på Gardermoen. -Med en person på langt i det fjerne. Kanskje et tips til neste gang du er på reisefot? :-)

Med andre ord

19.09.2011 kl.19:50

Consuming: Takk for tipset! Har prøvd meg på noen bilder på Gardermoen tidligere også. Flyplassen, med all sin dødtid, arkitektur og fiffigheter innbyr virkelig til fotografering. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits