Gøy med curling

 

Jeg fascineres av curling. Når de norske heltene sender avgårde stein etter stein på isen under påvirkning av ivrig kosting, sitter jeg klistret til TV-skjermen. De gode minnene fra spennende curlingkamper er mange. Hvem husker vel ikke Pål Trulsens mannskap som sikret seg OL-gull i tolvte time?

 
Dessverre er mulighetene for selv å prøve seg i denne taktisk- og ferdighetsmessig krevende idretten forholdsvis begrensede. Ikke mange plasser tilbyr curling for interesserte. Nå har vi imidlertid funnet en alternativ form for curling, nemlig bordcurling for hjemmebruk. Prinsippene er de samme - poenget er å få sin(e) stein(er) nærmest midten av boet når siste stein er spilt.

Andrine fikk dette morsomme spillet til bursdagen sin. Banen er lik den originale, men i miniatyrutgave. "Steinene" er av plast, men har en metallkule inni slik at de oppfører seg som en curlingstein. Den kan til og med skru inn i boet!

Dette er genialt enkelt og veldig gøy så hele familien har kost seg runde etter runde:

 

Anna i aksjon.
Mor og storesøster følger godt med. :-)Undertegnede er avhengig av en god stein for å sanke poeng mot BP, som venter spent på resultatet.. ;-)


Advarsel til eventuelle interessenter: Spillet er meget vanedannende! ;-)Stikkord:

4 kommentarer

Maria Rebeccas verden

06.09.2011 kl.19:16

stiligt spill Andrine har fått seg, kanskje noe vi også skulle ønsket oss:) Jeg trodde dere hadde vært på skikkelig curling, i stavanger, for der har jeg vært og det var en opplevelse!!!

Med andre ord

06.09.2011 kl.19:21

Maria Rebeccas verden: Så gøy at dere har spilt ordentlig curling! Det har vi snakket om, men ikke fått til...

Spillet er virkelig verdt å ønske seg. :-)

jervveien16

06.09.2011 kl.20:35

Slike spill kan fint oppta familien i Jervveien16 en helt kveld...og natt.. Utrolig morsomt med noe som alle kan være med på. Noen på jobben har vært og prøvd curling på ekte bane og de sier at det så og si er nesten umulig og langt vanskeligere enn antatt.

Anniken

Med andre ord

06.09.2011 kl.23:19

jervveien16: Jeg er så enig med deg. Slike spill er samlende for store og små og en fin avveksling fra vår digitale hverdag.

Den eneste måten å finne ut om de har rett på er vel å prøve det ut selv!? ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits