Fjortis i huset

 

Så er dagen her. Jeg har fått fjortis i hus. Etter alle solemerker medfører det krangling, surmuling og opposisjon. Foreldre er kjipe greier. Ungdommen kan og vet alt best. Det er vel bare å grue seg...Egentlig tror jeg vel vi slipper unna det verste. Min førstefødte superjente er foreløpig ei kjempekjekk og flott jente med unike kvaliteter. Hun er selvstendig og med egne, men fornuftige meninger. Hun er sosial og snill, og har ofte både en koselig kommentar og en klem på lur. I tillegg er hun veldig omsorgsfull og flink med barn. I konfirmasjonstiden som kommer har hun valgt å melde seg som barneleder. Heldige er de barna som blir ledet av henne. Astrid er dessuten ei skoleflink og blid jente som det er kjempelett å like. Jeg tror derfor at fjortisalderen skal gå rimelig knirkefritt her hos oss. Så får jeg heller se mellom fingrene på litt ekstra klesvask i skittentøyskurven og litt rotete ungdomsrom noen år framover. Ingen er vel perfekte...? ;-) 

Til Astrid: Du har allerede feiret dagen din med overnattingsselskap i telt med dine nærmeste venner. I morgen kommer de voksne for å gjøre stas på deg og søsteren din, som fylte år i går. Neste helg reiser Benn, du og jeg til London. Det er vår gave til deg i år, og vi skal kooose oss som ingen før har kost seg. :-D Du fortjener all den oppmerksomheten du kan få, vennen min!

Vil også få beklage hvis dette innlegget til deg ble litt flaut! ;-)

 Jeg er usedvanlig stolt av og glad i deg, Astrid'n min! ♥

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN DIN!7 kommentarer

Marit

03.09.2011 kl.10:34

Tja .. kanskje jeg bare skal si dream on .. ;o) Men selvsagt kan det være noen unntak innimellom og din fjortis kan jo være en av dem. Ei flott jente har du iallefall.

jervveien16

03.09.2011 kl.11:20

Hipp, hipp, hurra for Astrid som har bursdag i dag.

Herligheten så mange flotte ord fra mor. Det er liten tvil om at kjemien er på plass og jeg er rimelig sikker på at dere kommer til å få en helt super ungdomstid med en medgjørelig fjortis i huset :D

Anniken

Grete

03.09.2011 kl.12:06

Må nok si meg enig med midtlivskrise her, dream on :D hihi noen kommer tidlig og noen kommer seint, men de kommer !! Mine to jenter er snille og søte, hjelpsomme og flinke akkurat som din søte jente, men disse fjortissammenbruddene og "jeg vet alt" kom her også, ho siste først da ho ble 17, fikk helt bakoversveis jeg da hihi

..men gratulerer masse med jenta di, heldige vi som har slike flotte jenter :)) Jeg tok forøvrig ho yngste med til Paris da ho var 15, før fjortisutbruddene altså :))

Allis

03.09.2011 kl.12:53

Ååååh !!!!! Savner den tiden med fjortissene i huset;-)))) masse utfordringer men ai ai ai så morro;-))) (utfordringene er der fremdeles sjøl om de er godt over 20 tallet begge to ) hehe,, en gang mamma alltid mamma.. hoho...

Grattis med dagen til den flotte jenta di;-)))

Ha en fin fin lørdag videre alle sammen;-)

fruensvilje

03.09.2011 kl.13:10

jeg har rukket å avle opp 4 flotte unge mennesker som alle har fylt sine 20:))

det er ingen selvfølge att det følger med krangling opp oppstadnasighet:))jeg slapp unna med snille barn og det tror jeg helt sikkert att du også gjør.

Consuming

03.09.2011 kl.14:27

Åååå, ble helt rørt her jeg. Dette kommer til å gå kjempefint - og noen utbrudd hører med. Fint med litt krydder i hverdagen. Kos dere i London - er jo en helt fantastisk by! :-)

Medandreord

04.09.2011 kl.22:46

Bedre sent enn aldri. Ettersom jeg - Mormor - har vært bortreist i helga, så har jeg ikke hatt mulighet til å sende gratulasjoner tidligere. Store klemmer til godjentene i Hommersåk!!!! Jeg er sikker på at de begge vil være til stor glede for oss alle i familien i årene framover. Hege, du har all grunn til å være stolt av jentene dine!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits