Det er din dag i dag...


...Andrine! ♥

 Min skjønne yngstedatter fyller 8 år i dag, en dag frøkna har sett fram til med forventning i laaang til! ;-) Jeg husker tilbake fra jeg var på hennes alder. Bursdagen min var det helt store! At barn gleder seg til bursdagen sin og får mange av forventingene sine innfridd er bare helt på sin plass.

Andrine skal feires med barneselskap i ettermiddag og voksen/familieselskap på søndag. Sistnevnte selskap er på deling med storesøster Astrid (som fyller 14 år i morgen og inviterer venninnene sine til overnattingsselskap), så helga er fullbooket med festligheter og søtsaker, for å si det sånn. ;-)

 


Vi har allerede rukket å overraske bursdagsbarnet med gaver, lys og sang på senga, tradisjonen tro. Vi synes det er en fin start på barnas bursdager her i huset, før dagens plikter og sysler tar til.

 


Bildekollasjen over er sakset fra septemberbladet på kalenderen vår, som jeg har laget via softwaren til Elkjøp. Hver måned er det en passende kollasj, og hva er vel mer naturlig enn å fokusere på bursdagsbarnet den måneden de fyller år.

 

Andrine er ei jente med et spesielt stort hjerte som bestandig har andres ve og vel i tankene. Hun er tillitsfull og blid dagen lang. På fritida koser hun seg med håndball og sang. Skolearbeidet går også som en lek.

Jeg kunne fortsatt å skrive komplimenter lenger, men jeg tror bursdagsbarnet selv heller vil at jeg skal fikse til selskapet hennes (hehe), så jeg avslutter med å si:

Gratulerer så mye med dagen til den snille og omsorgsfulle godjenta mi! ♥

  

8 kommentarer

venkesstrikk

02.09.2011 kl.07:45

Gratulere med en stor dag, å bli åtte år er stas :)

Marit

02.09.2011 kl.08:36

Gratulerer med dattera. :o)

I gode og onde dager!

02.09.2011 kl.08:55

Gratulerer så mye. Nydelig lita jente det der.

Gunn Berit

02.09.2011 kl.09:14

Gratulerer til Andrine og hennes flotte mor :) Håper dere får kost dere masse masse i helgen. Og gratulerer til storesøster også. Tenk at du klarte det med bare en dags mellomrom hihi :) God helg Hege! Klem

fruensvilje

02.09.2011 kl.13:25

Til lykke med 2 flotte bursdagsbarn:)ønsker dere lykke til med alle helgens festligheter

02.09.2011 kl.13:52

Gratulerer med jentene dine:)da blir helgen fylt opp av selskapeligheter.

jervveien16

02.09.2011 kl.14:13

Hipp, hipp, hurra for Andrine :D

Håper du får en strålende feiring!!!

Anniken

Pearl

02.09.2011 kl.15:21

Hipp hurra for yngstejenta :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits