Da valgkampen ble kampsport


Valgkampen er i gang, folkens! Faktisk ser det ut til å bli en skikkelig kamp også, i ren sportsånd - en såkalt kampsport! ;-) I alle fall i Hurdal kommune. Der har politikerne møtt velgerne sine, og lokalavisen, Eidsvold Blad, svarer med å legge saken ut under kategorien "sport". Dette må jeg si er godt jobba, både av politikerne og av de ansvarlige avisarbeiderne! ;-)

Utklipp fra Eidsvold Blad på nett:

Er du interessert i å lese hele saken kan du klikke på bildet over.Kanskje kan dette stuntet, bevisst eller ubevisst sådan, bidra til å gjøre politikk litt mindre alvorlig. En porsjon humor er viktig på de fleste arenaer...  :-)

 

4 kommentarer

I gode og onde dager!

27.08.2011 kl.10:00

Politikk ville jeg nok ikke sammenlignet med sport, men man lærer noe nytt hver dag.

anette

28.08.2011 kl.10:42

Ha ha, den var god! Det sniker seg inn noen trykkleif'er innimellom både her og der! Ha en deilig dag, stor klem :)

jervveien16

28.08.2011 kl.14:20

Haha...Den teksten hadde jeg ikke fått med meg.. Vi abbonerer jo på EUB som stadig blir tynnere og med mindre og mindre stoff om Hurdal og Nannestad.. Det er kun Eidsvoll og Ullensaker som gjelder..

Anniken

missM

28.08.2011 kl.16:39

Hehe, synes det der var veldig bra! Må jo fungere!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits