Med blanke ark og fargestifter - og Hodejegerne


Så er det helg igjen! ...og alle hjerter gleder seg. :-D

Etter første uka unnagjort med elevene er det deilig å tenke på at helga ligger med blanke ark og fargestifter foran meg. Eller, helt blanke er ikke arkene - bare nesten.

I kveld skal jeg på premieren av den norske filmen Hodejegerne, sammen med søte Anita, som inviterte meg med. Gleder meg masse til filmen, men kanskje minst like mye til å være sammen med Anita, til å skravle og fnise litt med henne igjen. Altfor lenge siden sist!Har du tenkt deg på denne filmen?
Link til filmomtale av Hodejegerne finner du her, om du er interessert. :-)


Edit fredag kveld: Filmen var FANTASTISK bra og anbefales alle på det sterkeste!

______________________________________________________________

 

Ellers står helga foreløpig ganske planløs. Det er litt deilig. De to kommende helgene blir aktive med feiring av to av jentenes bursdager neste helg, og Londontur med Astrid og BP helga etterpå. Litt jobb får jeg tid til innimellom her også - heldigvis. Så denne helga roer vi ned og tar ting litt som de faller seg. Noen småsprell pleier det alltids å bli uansett!

Satser på at denne helga blir omtrent slik: 

Ønsker deg ei helt perfekt helg, hva du enn måtte finne på!
Stikkord:

5 kommentarer

1000 fantastiske ting

26.08.2011 kl.16:56

gleder meg kjempe masse til å se hodejegerne på film !

Grete

26.08.2011 kl.17:29

Tenkte å se den til uka, traileren så i allefall spennende ut :) Nå er jeg i båten og skal lese Panserhjerte av Jo Nesbø på nytt !! Nyt helga :)

Med andre ord

26.08.2011 kl.17:37

1000 fantastiske ting: Det gjør jeg også! Takk for kommentaren og for at du spurte om å bli bloggvenn med meg. :-)

Med andre ord

26.08.2011 kl.17:38

Grete: Tror den kan være verdt å få med seg. Han skriver jo knakende godt, så hvis filmen gjenspeiler det så blir det bra.

Kos deg i båten! Krysser fingrene for fint vær. :-)

Trine Pernille

27.08.2011 kl.22:15

Håper helgen din er super, og gjett om jeg ble misunnelig på Lonontur da! Har luftet ideen til min kjære mor selv, så håper det blir en tur i vinter eller til våren :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits