Bursdagen min


I går hadde jeg bursdag... Dagen ble... Hmmm... Meget innholdsrik!

Da klokka var halv 4 i natt landet jeg stuptrøtt, men veldig fornøyd i senga mi, (og klarte faktisk å sove til langt på dag i dag). Herlig! Gårsdagen startet med noen timers jobbing på skolen. Deretter handler jeg inn det siste som trengtes til besøk i går kveld. Et høydepunkt på dagen var da BP tok seg tidlig fra fra jobb og ble min lunsjdate på Charles & De i Sandnes. Etter fiksing og ordning i heimen sto gode venner på trappa og ville feire dagen sammen med meg. Da ble det champis, ost, kjeks, vin mer og mer vin(!), flotte samtaler og diskusjoner og myyye moro sammen.Jeg er bare SÅ heldig med vennene mine! Tusen takk til hver og en av dere for at dere er der for meg. :-)

 

Jeg har blitt beordret opp på stolen for at gjestene skulle synge for meg!

Gaver fikk jeg også! Benn overrasket meg da klokka passerte midnatt natt til i går med bursdagssang og pakke! Inni pakka var det intet mindre enn enn iPad 2 med lekkert skinntrekk på. Trekket var fra jentene mine, mens Benn hadde kjøpt iPaden. Utenpå papiret hadde Benn og alle jentene tegnet og skrevet hver sin skjønne hilsen til meg. *sukk* Gjestene hadde med seg en flott og praktisk vannkaraffel, ei stilig bilderamme og et nydelig toetasjers speilfat + myyyyyye vin! ;-) Lucky me!

 Mengder av hyggelige bursdagshilsner fikk jeg også! Tusen takk til alle som husket på meg, enten det var via Facebook eller telefon. Jeg hadde telefonen avslått mye av dagen fordi det skjedde så mye, så jeg fikk ikke pratet med alle engang.

Nå tenker du sikkert at jeg fylte rundt tall. Det gjorde jeg altså ikke. Faktisk er det hele ni år til jeg gjør akkurat det. Med det hintet, er det nok ikke vanskelig å gjette seg til min alder. Kanskje kan du lese den oppe i høyre hjørne på bloggen min også. Husk bare å ikke spørre etter den. Man spør nemlig ikke eldre damer verken etter vekt eller alder. ;-) I fjor, da jeg fylte rundt tall, måtte jeg kaste inn håndkledet i mitt eget selskap, altfor tidlig på kvelden. Les om dette her. Derfor gjorde det godt å kunne ta revansje i går. ;-P

I kveld har jeg planer om å sitte ved den nye iPaden, surfe, kose meg - og besøke andres blogger. :-) Kanskje titter jeg innom nettopp din blogg!?

 8 kommentarer

Grete

20.08.2011 kl.14:32

Må sei du var heldige med dagen din :)) gratulerer :))

Tove

20.08.2011 kl.16:19

Så heldig du er som har så mange venner og feire bursdagen med. Gratulerer masse! I morgen har jeg bursdag da...bare for å ha sagt det liksom...he..he..

fruensvilje

20.08.2011 kl.18:18

gratulerer med vel overstått dag.Så godt å ha en slik god vennegjeng:))ta vare på dem

I gode og onde dager!

20.08.2011 kl.19:05

Heldig du er. Gratulerer så mye med dagen selv om jeg er litt sent ute...

venkesstrikk

20.08.2011 kl.23:20

Gratulere med gårdsdagen unge dame :) Koselig med venner på besøk

Anita N Kildahl

21.08.2011 kl.00:16

Gratulerer så mye med overstått! Skjønner at du hadde en flott feiring, noe jeg synes er deg vel unt! Og du.. man spør ikke om en dames alder eller vekt UANSETT ;) Dessuten er du jo ikke gammel i det hele tatt! Nydelig flott er du også!

klemmer:)

fabiolita

21.08.2011 kl.10:50

Hei hei Hege:)

Gratulerer med vel overtått, og du som er en så flott dame skal feires med brask og bram. Noe din ben og jentene hvet å sette pris på,og alle dine gode venner. Det var flott å se og lese Hege:) Håper du er like fornøyd med gaven enda;) Det ønsker folk seg her i huset også. God klem Fabiolita

mimmimor

23.08.2011 kl.21:18

Alt for alt for seint ute - GRATULERER med dagen din :) Så flott markering du har hatt, det er virkelig kjekt med gode venner. Og så fint å få "være med" litt, jeg også, gjennom bilder og tekst!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits