Sommerglimt fra Hurdal


Siden vi har valgt å bosette oss "en hel landsdel" unna familien i Hurdal, er det naturlig med sommerferie på gamle trakter. Så også i år. Under kan du få se noen av sommerbildene våre fra noen av opplevelsene vi hadde med familien dette året.

Til tross for at været ikke var på vår side (bortsett fra for Benn som likte å fotografere i lyn og tordenvær!), ble ferien innholdsrik og trivelig. Det er alltid koselig for alle sammen å møte igjen familien, og selvfølgelig er det moro for jentene å tilbringe tid med søskenbarna, som de ser altfor sjelden. Å bli skjemt bort av besteforeldrene er heller ikke så verst. ;-) På avskjedsdagen tittet også sola fram, så alle jentene fikk testet badetemperaturen i Hurdalsjøen. Bare se selv hvor fint vi hadde det:

 

Vi kjører E18 om Kristiansand på turen til Hurdal. Hva er vel da mer naturlig enn et par korte stopp i noen av de fine sørlandsbyene våre. I år stoppet vi blant annet i Grimstad, hvor vi spiste pizza og is og bare gikk en tur i havna. Perfekt!


Neste stopp var Holmestrand.


Kjærligheten kan blomstre om kapp med petuniaene - også dette i Holmestrand.


Tradisjonen tro gikk vi tur til kirkegården i Hurdal. Vi legger opp til besøk ved familiens gravsteder og minnes de døde. For jentene er det nok viktigst å besøke oldemor Astrids grav. Henne husker de og hadde et kjempegodt forhold til, akkurat som meg. Vi bestreber oss på å skape en høytidelig stund og det er alltid en fin stund for oss å være på vakre Hurdal kirkegård.
Astrid plukket "Forglemmegei", som hun la ned på oldemorens grav. Hun var mormors eldste barnebarn og fikk navn etter henne. Dette var mormor veldig stolt over og de to fikk et spesielt sterkt bånd seg i mellom.
Du er sterkt savnet, mormor! ♥Mamma med alle barnebarna (og meg) samlet rundt matbordet.


På restaurant Big Horn liker vi oss godt. Det er jentenes favorittsted!


Vi voksne koser oss også.


Mamma tok bilde av oss 5 mens vi ventet på desserten. Her har vi forflyttet oss til Egen restaurant.


Så skulle morfar besøkes. Vi hadde det bare SÅ koselig der, alle sammen!


Andrine og morfar. ♥


Shopping på Jessheim Storsenter hører med!


Så kom endelig sola og jentene var ikke vonde å be om å ta seg et bad. Andrine holdt ut i nærmere 4 timer, bare avbrutt av litt frokost og en is! Her er alle 5 søskenbarna uti samtidig. :-)


Andrine og Klara er jevnaldrende og koste seg godt på hver sin ring.


Anna og Hanna tok livet mer med ro i gresst, mens de betraktet de badende søstrene sine.


Har flere bilder fra denne ferien, som vil dukke opp her på bloggen etter hvert, blant annet fra et besøk på "min" kjære barneskole, Kjerkekretsen. Har også bilder fra da jentene var på morfars båt og fra "planking" på Jessheim, som fortjener innlegg helt for seg selv. ;-) Så heng på om du vil!

 

Stikkord:

7 kommentarer

Bjørg Astrid

18.08.2011 kl.22:43

Så fint :-) Vekker mange minner fra Hurdal....

Creativboligstyling.

18.08.2011 kl.22:45

Hei kjære Hege! Det så ut som en aldelses fantastisk ferie! Såå koselig å få ta del i den! Føler at årets sommer ikke har vært noe sommer. Mye pga at været har vært dårlig og når det har vært varmt har jeg ikke orket å vært ute med min store mage. med et spebarn som ikke liker å ligge i vogn blir det også mye innetid. Skal jo ikke utsette de for sterkt sol lys, så blir mye tv titting...;) Men jeg koser meg alikevell, og får bare glede meg til neste sommer, da har jeg ei som stabber og går litt ;)) Men blir nok ikke mye sløving i solen med en bok, hehe.

Koselig å besøke bloggen din igjen, har savnet deg! Jeg får ikke tid til å besøke blogger for tiden, men tar det når vesla sover..innimellom husarbeid og litt avslappning.

Håper du har hatt en alle tiders sommer ferie ( som det ser ut til at dere har hatt)

God natt! :)

Klem <3

synnovesyr

18.08.2011 kl.23:04

Ser ut som du har hatt en flott ferie,alltid hyggelig og treffe familien.Det er fint i Hurdal,var mye der for noen år siden når vi drev med hundekjøring.

mimmimor

19.08.2011 kl.07:46

Så deilig det ser ut - du er flink til å vise oss opplevelsene. Flott for jentene med disse rundene hos familie, det er gode bånd som knyttes til søskenbarn som de tar med seg inn i voksen alder.

fruensvilje

19.08.2011 kl.15:04

Skjønner att det har vært en god ferie,alltid hyggelig å se en fin familie samlet:))

anette

20.08.2011 kl.09:54

Nydelige bilder, en ordentlig koselig ferie ser det ut som :) Jeg har allerede jobbet en mnd etter ferien og syns det er helt utrolig hvor fort tiden går. Om to dager er det skolestart og i dag skal Ingrid feire bursdag med vennene sine! Ha en deilig helg kjære Hege <3

fabiolita

21.08.2011 kl.10:58

Hei Hege:)

Koslige bilder av dere, på deres ferie.Alltid hyggelig å besøke familien når dere bor så langt unna. Da har ikke være så mye å si....

Klem Fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits