Hverdag

 

I dag har jeg begynt på jobb igjen etter to måneders sommerferie og avspasering. Planleggingsdagene våre begynner egentlig ikke før i morgen, men det er godt å kunne pusle litt i forkant, hilse på andre "ivrige" kollegaer igjen, koble opp PC-en, finner fram lærebøker osv. Etter knappe 5 timer pakket jeg veska og gikk hjem, satte meg ut på terrassen en liten time og kjente solstrålene varme. Det kjentes godt, både å være på jobb og komme hjem fra jobb. ;-)

Med dette erklærer jeg derfor hverdagen som gjenåpnet! ( Det at jeg har ei ferieuke tilgode som jeg kan benytte til sol og varme på senhøsten gjør det litt lettere å innse at sommeren er over. ;-) )

Benn og jeg benyttet oss av luksusen med å spise ute i ettermiddag. Det ble deilig kyllingsandwich på Pastabakeriet på oss. Har også vært i Sandnes og kjøpt noen nye planter og fikset et par småting ellers. Kvelden har vært av det sløve slaget med litt PC, litt TV og ei lettlest bok. Skal jeg komme meg opp kl. 6 i morgen er det nok best jeg tar kvelden nå. ;-P Til dere som venter besøk av meg på bloggen sin: Det kommer, det kommer! Gleder meg til å titte innom dere og oppdatere meg på alt dere skriver - en dag snart! :-)

 

zwani.com myspace graphic comments
 
 
Carpe diem! ♥ 
 
 
 8 kommentarer

I gode og onde dager!

17.08.2011 kl.08:45

Egentlig så er det litt godt å komme tilbake til hverdagen etter en god lang ferie.

synnovesyr

17.08.2011 kl.09:46

Kan være godt og komme tilbake til vanlige rutiner også,problemet er bare og tenke på at det er så leeeenge til neste sommerferie:)Men høsten kan jo også være en fin tid,med mørke kvelder og stearinlys.Ha en fin dag:)

Mojita

17.08.2011 kl.09:56

Velkommen tilbake til jobb og blogg!! Her begynner brunfargen å falme og kan nesten ikke huske hvordan det var å ha ferie. Joda, det sitter der langt bak, men siden jeg er godt igang med 5te jobbuke etter ferien så.........

Kan nesten ikke vente til neste ferie - - - juleferie!! huhu

Ninaforfatter

17.08.2011 kl.10:05

Ferie er herlig, men hverdagenes rutiner også. :-)

Nå når ungene har hatt skoleferie har jeg kunnet ligge lenge om morgenen (Hvis man kan kalle 08.30 å ligge lenge...). I morgen begynner skolene igjen og mor må opp i otta... Hehe. Men jeg får jo litt mer ut av dagene, da. :-)

MissMette

17.08.2011 kl.10:47

Hei Hege :)

Hørtes ut som en kjekk dag du har hatt, hverdagen er kommet for de fleste nå - og det er godt å komme igang igjen :) Som du sier, godt å begynne på jobb, og ekstra godt å komme hjem ღ Kjempeflotte bilder fra Bodø - så ut som dere hadde de veldig fint :) Det er slike dager og minner som gjør godt når en lang vinter setter inn ღ Ønsker deg en fin skolestart, og uke som er igjen, stor klem fra Mette

17.08.2011 kl.19:30

Hei Hege :)

Flott blogg du har, leser fast! Jeg lurte på om du kunne tenke deg å lage en bittelite innlegg eller avsnitt om hvordan du får plassert en nettside/link der man trykker på " HER " , i innleggene. Håper du forstår hva jeg mener!

Trine Pernille

17.08.2011 kl.20:28

Godt med litt hverdagsrutiner igjen da, men også herlig å ha flere ferieuker til gode! Da blir ikke vinteren så lang :)

jervveien16

18.08.2011 kl.12:28

Denen hverdagen kom brått og brutalt tilbake...helt plutselig. Det er nok ingen vei utenom og det er visst alle disse dagene som er livet, så da er det bare å brette opp ermene og sette i gang.

Lykke til med ett nytt skoleår og nye muligheter. Håper du får så snille elever som du fortjener :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits