Alenetid

 

Jeg har sovet lenge i dag. Etter et deilig kveldsbad i går, ble jeg sittende å lese en voldsomt sterk og gripende blogg til ut i de små timer, så jeg unnet meg litt ekstra tid i senga i morges. (Bloggen handler om en ung mor, som nettopp har mistet mannen sin i kreft, og som blogger åpent om dette.)

Benn er på jobb i Kristiansand denne uka også og jentene er fremdeles hos pappaen sin, så jeg har noen fridager her hjemme med alenetid. Hva gjør man da når det regner tett i tett dagen lang? Jo, man finner på sysler som kanskje ikke er førsteprioritet ellers i året. Jeg har blant annet ryddet opp i gamle papirer og ryddet i klesskap. Jeg har også funnet inspirasjon til å ta en god runde med husarbeid her. Så nå skinner det hjemme - i alle fall hvis man ser etter på de riktige stedene! Nå er det ikke sånn at jeg jobber og peser dagen lang. Så langt derifra. Jeg koooser meg aller mest. Jeg synker ned i sofaen og ser litt lett sommerunderholdning på TV, ringer til min kjære, eller til nær familie eller venner uten egentlig å ville noenting annet enn å prate litt, spiser og drikker akkurat hva jeg vil når jeg vil (et privilegium i seg selv), jeg går eller kjører meg en tur, redigerer noen bilder, TAR noen nye bilder  - og leser. I dag dukket et rykende ferskt Kamille opp i postkassa mi. Jeg sparer egentlig på bladet til vi reiser på ferie (igjen!) på torsdag, men klarte ikke å ta en aldri så liten smugtitt. ;-) Bladet er smekkfullt av interessant lesestoff, som vanlig flott illustrert med fristende bilder. Jeg gleder meg til å fordype meg i alt stoffet om interiør, mat, reise, men ikke minst alt det spennende stoffet denne utgaven inneholder om kjærlighet. Temaet for dette nummeret er nemlig  "Elsk mer". Nå elsker jo for så vidt jeg ganske høyt fra før da(!), men noen tips for å holde liv i og dyrke kjærligheten kan vi vel alle ha behov for. Så jeg gleder meg til å lese! Først skal jeg imidlertid svinge støvkosten litt mer og den utrivelige støvsugeren skal få se litt dagslys i noen tiltrengte minutter. Har også planer om en liten handletur utpå dagen litt. Du vet - man bliver jo rastløs og shoppinglysten rett som det er. Når det gjelder shopping har jeg forresten fått spørsmål om hva jeg kjøpte da jeg var i Kristiansand. Litt usikker på hvor spennende innkjøpene mine er for andre, men la gå: Jeg handlet en kjekk hettegenser fra Moods of Norway (veeeldig uvant for meg å kjøpe slike plagg, se bilde til venstre), ei grå haremsbukse fra Floyd (mer i min gate), et smalt, flettet skinnbelte, litt dill til huset fra Upstairs, en grå BH (spennende lesing, ikke sant!?), en singlett og solkrem (jepp - sola skinte den ene dagen, jihaaaa!).

 

 

Vel, "sånn går nu dagan" - alene i regnværet!

 

Den nye haremsbuksa er på i dag.
Altså blir dette et "Dagens Outfitbilde" i ren fjortisstil. Haha.Noe av det fine med å være alene, er når man vet at det bare er midlertidig... Jeg er jo et sosialt vesen, må vite! I morgen kommer jentene hjem og på torsdag skal vi hente BP i Kristiansand og reise på ferie sammen!

 

 Stikkord:

14 kommentarer

jervveien16

19.07.2011 kl.13:52

Haha...så det er sånn det er å bli førtis...man legger ut dagens antrekk...:P For øvrig veldig stilig haremsbukse. Har en selv som jeg bare digger helt rått. Den er SÅ god å gå i...

Noen tilmålte timer for seg selv er herlig. Jeg får noen her og der og drømmer i grunnen om å få et par dager for meg selv hvor jeg kan styre hele showet. Dra på shopping og legge meg på sofaen og gjøre ingenting... med Kamille...det beste magasinet på markedet uten tvil. Det eneste bladet jeg leser fra perm til perm. Jeg har spart en utgave som skal være med...glemte meg bort på forrige og begynte å lese ivrig..hvis jeg får ett til i postkassen i dag så kan det bli riktig så hyggelig i ferien sammen med "Drømmehjerte" som alle andre har lest...

Ønsker dere nok en god ferie, hvor går ferden nå? Er det nå dere skal langt nord? I så fall er det varmere der enn her... GOD FERIE :D

Anniken

Med andre ord

19.07.2011 kl.13:59

jervveien16: Ja, sånn er det å bli førti! ;-)

Kamille er det beste magasinet for damer på min alder. Hyggelig å se at dere unge også liker det. Hihi.

Nå reiser vi til Hurdal og blir der ei knapp uke. Deretter blir det noen få dager hjemme før vi skal til Bødø. Masse på farten, med andre ord, men vi leter fremdeles etter den gule kula på himmelen!

Rktig god ferie til deg også! Jeg er ikke ikke ikke misunnelig. ;-)

ewymarie

19.07.2011 kl.14:11

Så fine plagg. Elsker klær som er komfortable å ha på-har forresten en Moods hettegenser i samme farge,men ikke helt lik i formen.

FruGjerdrum

19.07.2011 kl.15:03

Jeg var innom den bloggen du refererte til ......tom for ord....men buksen din var lekker :-)

synnovesyr

19.07.2011 kl.15:14

Dagen du beskriver høres utrolig deilig ut.Bare gjøre som man vil en dag uten noen forpliktelser er skjønt! Men som du påpeker er det luksus så lenge man vet det er midlertidig,og at familien samles snart igjen:)

Med andre ord

19.07.2011 kl.19:26

ewymarie: Takk takk. Den lavendelfargen var vel det som gjorde utslaget for at jeg kjøpte den. Falt pladask! Hehe.

Med andre ord

19.07.2011 kl.19:27

FruGjerdrum: Ord kan ikke strekke til i en slik situasjon. Jeg ble helt revet med og føler en enorm empati med den stakkars unge kvinnen.

Buksa er jeg fornøyd med, ja. :-)

Med andre ord

19.07.2011 kl.19:28

synnovesyr: Det er så sant, det du skriver. Slike dager er herlige, men jeg er takknemlig for at jeg ikke bare har slike dager. Er altfor sosial til det!

fabiolita

19.07.2011 kl.21:04

hei hei:)

for en flott blogg du refererer til Hege... Blir helt rørt jeg...

Så deilig med litt tid for deg selv, det trenger man innimellom...

Hørtes ut som du bare hadde Hegekos med deilig avslappet outfit.....

Ha en fortsatt god ferie å kos deg masse:)

Klem Fabiolita

Med andre ord

19.07.2011 kl.23:19

fabiolita: Bloggen jeg refererer til, er slik at man ikke finner ord for å beskrive den og situasjonen denne unge jenta på drøyt 20 år har havnet i. For min del ble jeg bare sittende og lese og lese, og tårene rant til jeg hiksta. :-P

Ja, alenetid er deilig, hvis man bare vet det er for en stund. I morgen kommer jentene tilbake hit og da blir det liv i huset igjen. Herlig!

Tusen takk for den fine kommentaren og fortsatt god sommer til deg! :-B

anette

19.07.2011 kl.23:47

Åh, så fin du var! Ingenting er som å være på shopping og komme hjem med fulle poser (og tom lommebok ;). Jeg har også vært inne og lest på bloggen du nevner, og det er virkelig sterk lesning som gjør at mam får litt perspektiv på ting! Nyt ferien og snuppene dine som kommer hjem i morgen :) Stooor klem <3

Lillesmurf - Kari

20.07.2011 kl.10:20

SV: Sender deg gjerne filen, men da lærer jeg jo ingenting.. Du har ikke en enkel oppskrift jeg kan følge da? :P

Med andre ord

20.07.2011 kl.10:48

anette: Jeg nyter, Anette - vær du trygg! ;-)

Ellers gjelder det naturligvis å sette pris på det man har. Livet er så skjørt. Som du sier hjelper den aktuelle bloggen å sette tingene i perspektiv. Den vonde flisa man kan ha i fingeren blir kanskje ikke fullt så viktig lenger.

Ha en fin dag i vakre nord!

Med andre ord

20.07.2011 kl.10:53

Lillesmurf: I "menyen" ligger det et verktøy som kloner. Det ser ut som et lite stempel. Velg et passende antall piksler, slik at kloningsringen som vises er passende stor. Du plasserer ringen på et sted på bildet i nærheten av båndet som er nøytralt og trykker Ctrl+Alt (Du kopierer/kloner da det aktuelle området.). Deretter plasserer du ringen over båndet og klikker igjen. Da vil det området du klonet bli plassert over slik at det ved gjentatte operasjoner gradvis blir borte. Vær ekstra nøye i overgangen mellom hund og bånd slik at kloningen blir så usynlig som mulig.

Det er ikke så enkelt å forklare med tekst, og det kan ta litt tid å finne ut av, men når du først kan det er det et uvurderlig godt hjelpemiddel. Lykke til!

Hvis du likevel trenger hjelp, sender du meg bare fila! ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits