Hurtigruta: Bergen - Kirkenes på kun 5 minutter (verdt å se!)

Før jeg tar kvelden har jeg lyst til å dele en videosnutt med dere...

Med NRK2's Hurtigrutesatsing friskt i minnet fant jeg denne snutten, som er en kortversjon av alle sjømilene og stoppene på den lange reisen mellom Bergen og Kirkenes. I løpet av kun 5 minutter vil du følge Hurtigrutas ferd mot nord.

Dette er verdt å få med seg! For egen regning kan jeg legge til at jeg satte pris på den originale sendingen også, men jeg innrømmer at det kunne bli noen drøye strekninger underveis. I så måte er dette en Hurtigrutereise for utålmodige. ;-)

God fornøyelse!

 

 

Stikkord:

4 kommentarer

Marit

18.07.2011 kl.06:30

Jupp .. der fikk jeg også med meg denne mye omtalte turen. Langversjonen så jeg nemlig ikke.

Ha en fin dag. :o)

jervveien16

18.07.2011 kl.07:53

Jepp, en kortversjon på 5 minutter kan jeg klare å få med meg...ellers blir den andre versjonen litt som å se maling tørke.. Skal ta en titt på den når jeg kommer hjem fra jobb...

Anniken

anette

18.07.2011 kl.20:04

Så bra! Denne versjonen må jeg jo få med meg ;)

mimmimor

18.07.2011 kl.20:11

Se der, da fikk jeg sett programmet, jeg også :) Jeg har tatt hurtigruta Bergen-Kirkenes for mange år siden. Flott tur. Husker den fjorden, lurte på om det virkelig var bredt nok :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits