Sommersprell i Kristiansand


Glimt til dere fra snarturen jeg hadde i Kristiansand denne uka!

 

Vi hadde strålende vær den ene dagen, så da Benn var ferdig på jobb (som jo var den egentlige grunnene til denne reisen), bar det ned på Bystranda. Vi spiste hver vår is og satt i vannkanten og så på livet og følte på stemningen.


Mens vi var i byen holdt de på med å rigge klart for Palmesusfestivalen, som går av stabelen nå i helga. Det ble satt opp palmer, solsenger, sittegrupper og scener. Når vi i tillegg var så heldige med været, føltes det nesten som Syden for en stakket stund.


Benn foran en av Palmesusplakatene. Kan lure mange, det bildet der. ;-)


Herlig på Bystranda med kjæresten sin! ♥
Foto: Oddi (Benns kollega)


Gutta klatrer i et flott klatrestativ vi "fant".


Noen klatret ned igjen, mens andre klatret seg helt til topps! Moro for tøffe gutter, dette her. ;-)


Sjelden har jeg spist så mye god mat som disse dagene. :-)

Det manglet ikke på leskende drikkevarer, heller. ;.-)

Vi fant oss en koselig plass, kalt "Frøken Larsen", som vi gikk flere ganger og både spiste og drakk. Det er faktisk et av kronprinsessens stamsteder, og vi fikk virkelig godt inntrykk av stedet, selv om Mette-Marit glimret med sitt fravær. De har kult innredede lokaler, deilig og variert mat, ypperlig service og hyggelige priser. Anbefales!

Ellers ble det god tid til shopping og luksus for meg mens BP var på jobb. Litt fangst med i posene hjem ble det naturligvis også. :-D Lange, deilige hotellfrokoster er jo heller ikke å forakte, selv om jeg denne gangen måtte innta den "alene", omringet av kjernefamilier med Kaptein Sabeltannsyngende barn. Søtt!Nå er vi hjemme igjen, og har tilbragt dagen utendørs i god sommertemperatur. Benn har stort sett jobbet, og jeg har stort sett vært på terrassen, og så har jeg servert Benn forfriskninger og mat i pausene hans pluss at jeg har vasket arbeidsklærne hans så de er klar til en ny uke i Kristiansand. Det synes jeg er en fin arbeidsfordeling! ;-)

Nå venter snart viiiiiin på terrassen med BP! Ikke feil i det hele tatt... :-)


Stikkord:

6 kommentarer

venkesstrikk

16.07.2011 kl.21:10

Så koslige bilder. Sommerliv og sommermat er toppen :) Nyt dagen videre

Daisy o Carl

17.07.2011 kl.03:43

Herle ♥

Georgine

17.07.2011 kl.08:48

Å du deilige sydenliv! Flott stemning og flott dame!

anette

17.07.2011 kl.10:48

Herlig!! Dette så jo virkelig ut som syden :) Kakene skulle jeg gjerne satt tenna i, he he ;) Tusen takk for den koselige kommentaren på bildet mitt forresten! Jeg var nok et syn der jeg sprang rundt med kameraet og fulgte den flotte fluen (?) fra blomst til blomst :D

Marit

17.07.2011 kl.10:58

Heldig var du med været ja .. for det ser ikke helt sånn ut lengre nå. Men halve lørdagen var også ganske lik denne dagen din, så litt fint innimellom har vi da.

Flotte bilder! :o))

jervveien16

17.07.2011 kl.16:57

Det er jo sånn sommeren skal være... Strandliv og varme... Bystranden i Kristiansand ser virkelig flott ut. Har sett noen bilder av den i det siste og jeg må si det er et godt alternativ midt i byen. Så flotte dere var...og til tross for råtten sommer har du fått en fantastisk flott gylden farge ;)

Ønsker deg en god søndag :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits