Klar for nye sommersprell

 

Nå er jeg klar. Kofferten står ferdig pakket, knapt halvfull og klar for nye innkjøp(!), togbilletten ligger trygt i veska og reiseprovianten består av smoothie, litt godis, en Cola Zero - og et ferskt KK. Jeg er med andre ord på farten for å oppleve en smak av sommer!

 

En annen smak av sommer... Pass på - nå har de norske jordbærene kommet!
Jeg har spist egendyrkede jordbær til lunsj i dag. :-DPå denne turen skal jeg kose meg sammen med BP på Hotel Ernst i Kristiansand noen dager. Han har sin faste jobbeferie nå, det vil si arbeid på dagtid og kos i sørlandshovedstaden på kveldstid. Dermed benytter jeg anledningen til å slenge meg med noen dager. Livet leker!

Sommer på Hommersåk kan også være deilig:

 

...men nå må Hommersåk vike for det blide sørland for noen forhåpentligvis gode og solfylte dager.

Neste uke blir det fullt liv i leiren igjen. Da kommer prinsessene tilbake fra ferie med pappaen sin. Gjør ingenting det heller! ;-)


Vi høres plutselig!

5 kommentarer

FruGjerdrum

12.07.2011 kl.14:51

God tur , har familie på Hommersåk jeg da !!

Anette

12.07.2011 kl.16:10

Åh, det hørtes deilig ut! Håper du får noen knallfine dager sammen med kjærstn ;)

jervveien16

13.07.2011 kl.08:23

Kos deg masse i Kristiansand. Det er meldt pent vær, ikke helt tropetemperaturere... Det hjelper så lenge det er opphold.

Ha en strålende dag :D

Anniken

mimmimor

13.07.2011 kl.22:48

Så herlig det humlebildet var! Litt sånn bamsestil på ham :) Håper du får en flott ferie - gleder meg allerede til nye innlegg fra sommeren din :)

fabiolita

14.07.2011 kl.21:08

Hei Hege:)

Kos deg masse med din kjære mann:) Flotte bilder Hege....

Ha en super kveld

God klem Fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits