Innom og hilser på


Ferien går sin gang... Dagene og ukene flyr. Været er så bedrøvelig at jeg ikke orker utdype det. Islandsturen er tilbakelagt og var spektaktulær, men mildt sagt  kjøøøøølig. ;-)

Akkurat nå er vi hjemme og jeg titter innom bloggen en tur og hilser på! Jentene ferierer med pappaen sin, men også de var innom hilste på i går. Herlig! Vi hadde dem her noen timer og rakk en liten strandtur + spising av masse norske jordbær - og is. Namminam!

 

"Smil pent, jenter!" Haha.
Bildet er tatt på Ølbergstranden.


Som dere ser er ikke været så bra, men med 3 flotte jenter på tur blir det kjempekoselig likevel.

 

Bilder og referat fra Island kommer senere, for de som måtte lure. Nå står noen innkjøp og litt fiksing på programmet. ;-) I tillegg skal jeg be en bønn til værgudene om å la meg slippe å forlate denne sommeren blekere enn jeg var da den startet. Så det så!

Have fun in the sun! (Ønsketenking...)

 

Stikkord:

13 kommentarer

jervveien16

04.07.2011 kl.14:45

....og til neste år går ferieturen til sydligere strøk? Du vet du må kjøpe deg sol og sommer.. Det er det eneste som funker dersom man skal bli noe annet enn rustbrun :P

Mottoet dårlig vær og klær...osv...funker i noen dager, men så blir det liksom nok... Godt at du er lærer og har MANGE uker igjen med ferie. Kos dere videre :)

Anniken

fruensvilje

04.07.2011 kl.15:50

Så koselig att du stakk innom da:))jeg skal be ilag med deg for i neste uke starter ferien vår på Sandnes:))min søster bor der så vi skal tilbringe noen dager der,vi reiser dit neste uke og drømmen er fint vær

Katrine Stensland

04.07.2011 kl.19:05

Bruker ferien min på klagesensurering jeg... for å tjene penger til SYDENTUR!!!

Håper været snur godsiden til hos deg også nokså snart =) God sommer videre!!

I gode og onde dager!

04.07.2011 kl.19:39

Håper været blir litt bedre da.

Creativboligstyling.

04.07.2011 kl.19:41

Hei kjære deg! :DD

Såå koselig å høre fra deg igjen! Været har ikke vært bra her heller:( Tragisk sommer hittil, men det er lov å håpe ;)

Så utrolig flotte bilder, jentene dine er bare nydelige! Men så har de en flott mamma også da! :))

Kos deg hjemme Hege, vi bare venter...:)

Klem <3

Consuming

04.07.2011 kl.21:22

Hva er det som skjer med sommerværet her i landet? Er jo like grått hvert bidige år. Huff.. Tragisk å ha tannkrembleke legger i juli altså :-( krysser fingrene for masse, masse sol i ukene som kommer. Nyt ferien videre - uansett vær :-)

Med andre ord

06.07.2011 kl.11:48

jervveien16: Jeg finleser restplasslistene allerede. Hehe. En tur til varmere strøk er høyt på ønskelista, men det blir nok ikke denne sommeren. Ei uke til høsten, kanskje?

Ja visst har jeg mange uker igjen av ferien, men av langtidsvarselt å dømme, kan jeg trenge enda flere! ;-) Heldig er du som skal sørover om ikke lenge (hvis jeg husker rett).

Med andre ord

06.07.2011 kl.11:49

fruensvilje: Sandnes er, som så mange andre plasser, flott å feriere i finvær, men det ser dessverre ikke lovende ut for deg til neste uke. Jeg håper uansett du vil kose deg noen dager i byen vår. Selv stikker jeg noen dager til Kristiansand neste uke. Moro å farte litt!

Med andre ord

06.07.2011 kl.11:49

Katrine Stensland: Smarting!! ;-)

Riktig god sommer videre til deg også, Katrine!

Med andre ord

06.07.2011 kl.11:50

Siv`s blogg: Det håper virkelig jeg også! Hihi.

Med andre ord

06.07.2011 kl.11:52

Creativboligstyling.: Tusen takk for den kjempekoselige kommentaren med de fine ordene dine. De varmer alltid så godt, i mangel på sol. Hehe.

Klart du venter nå... Ikke lenge igjen heller! Jeg sier bare tvi tvi i tilfelle du "plutselig" blir mor igjen uten at jeg får forberedt meg med gode ord til deg. ;-) Vi høres uansett snart! Ta vare på øyeblikkene.

Med andre ord

06.07.2011 kl.11:53

Consuming: Vi får krysse litt fingre i sammen, vi to. Tror samarbeid må til! Hehe.

Riktig god sommer til deg også, uavhengig av været!

fruensvilje

07.07.2011 kl.08:32

Åja jeg skal nok kose meg:))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits