Vi ferierer

 

Jepp, det har vært rolig fra meg på bloggen i det siste. Jeg har knapt hatt PC-en på... Jeg har jo ferie! :-D Nå har jeg imidlertid noen bilder fra helga, som jeg tenkte å dele med dere. Jeg tror det må være fjellufta som gjør det, i alle fall finner jeg roen umiddelbart når jeg går inn hyttedøra. Det er en herlig følelse! Ellers må jeg få si at jeg er bittelitt skuffet over at været på turen var heller begredelig, samtidig som  Hommersåk faktisk hadde en nydelig sommerdag på lørdag. Men som Benn pleier å si - vi kan ikke være to steder samtidig. Han har nok rett... Problemet mitt er at jeg er soltørst som fy! Det burde jeg kanskje tenkt på da vi bestilte årets sommerferie, som går til heller kjølige Island og som oftest kjølige Bodø, men uavhengig av vær gleder jeg meg veeeldig til disse turene. Nå er det faktisk bare 5 dager til vi er på Island, og først blir det en svipptur innom familien i Hurdal, så jeg vet at jeg ikke har en eneste liten grunn til å klage! ;-P

 

Hele gjengen er fornøyde i gågata i Odda.
(Foto: Vår søte gjest, Annas venninne Silje)


Det var Barnas dag i Odda på lørdag, med blant annet mulighet for hesteridning.
Anna og Silje valgte imidlertid en alternativ hest! ;-)


Pause på utekafé i Odda. Kakene der kan anbefales. Kaffen likeså. Nammi!


To av mine vakre håpefulle.
♥


Andrine ville ta bilde av Benn og meg. Hun skal tidlig krøkes. ;-)


Låtefossen var uvanlig stor i disse flomtider.Lørdag kveld er pizzatid! Smiiiil til fotografen... ;-)

 

Etterpå hadde vi vår egen versjon av "Vinn på minuttet" med stort engasjement:...så ble vi sittende og se på Hurtigrutas ferd nordover på NRK2 i sene nattetimer.
Vi voksne nøt hvert vårt glass vin mens vi drømte om å bli med som passasjer "en gang".

 

På søndag roet vi ned, ryddet og vasket oss ut av hytta før vi reiste hjem igjen. Astrid tok disse bildene på formiddagen:

 

Som nevnt er ikke bloggen så prioritert for tida, men ofte så er det sånn at intet nytt er godt nytt. Skulle det gå en stund uten innlegg framover, så er det altså ingen grunn til varsko - I'll be back! :-) Imens ønsker jeg deg en fantastisk sommer hva enn du styrer med og uavhengig av været. Nyt dagene og de lyse nettene til fulle! :-)

 

16 kommentarer

Gunn

21.06.2011 kl.19:28

Herlige bilder som alltid. Og det siste bildet der var jo bare helt fantastisk :))) Du ser så strålende blid og god ut Hege, og jeg føler nesten jeg har kjent deg i årevis-litt sært, men samtidig så naturlig, hihi

Med andre ord

21.06.2011 kl.19:36

Gunn Berit: Tusen takk for de nydelige ordene dine. De varmer et frossent sinn! (Jeg vil ha soool NÅ, hehe.)

Jeg føler også den gode kjemien vår og synes det er rart å tenke på at vi egentlig ikke kjenner hverandre "på ordentlig". ;-)

Georgine

21.06.2011 kl.21:09

Ønsker deg og dine en kjempegod ferie. Fantastisk flott å være lærer i disse dager!

Med andre ord

21.06.2011 kl.21:13

Georgine: Tusen takk og i lige måde! Ja, nå er vi lærerne i vårt ess. ;-)

Anette

21.06.2011 kl.21:14

Åh, så herlige bilder! Og du kan tro jeg ble glad da du sendte melding til meg på lørdag :) Desverre gikk hurtigruta langt utenfor holmen vår på grunn av alle småbåtene som sirklet rundt, så derfor fikk vi ikke sett den denne gangen. Men det yrende livet i byen fikk jeg med meg live, og det var herlig. Regner med jeg legger ut noen himmelske bilder av hurtigruta på freddan :) Nå må du bare nyte ferien sammen med den herlige familien din! klemklem <3

ordiord

21.06.2011 kl.21:34

kjempe koselige bilder!!!! kos dere masse.. stor klem..

venkesstrikk

22.06.2011 kl.08:19

God ferie til deg og dine. ser ut som en god start

fruensvilje

22.06.2011 kl.09:27

Kjempe god ferie til deg og dine også.Benn har helt rett en kan ikke være to steder på en gang så været lyt en bare ta hvor henn en er,sånn er det bare.Det ser uansett ut til att dere hadde superfine dager på hytta:)takk for titten

jervveien16

22.06.2011 kl.11:01

Kreative til tusen, det skal dere ha for... Morsomt med konkurranser og leker i ymse varianter. Så nydelig hytte og for en utsikt.. Norge er vel og bra så lenge været legger godviljen til, men pokker så kjedelig når det bare er regn, regn og atter regn.

Håper dere finner godværet på veien et sted. Du skulle vel ha en god sjans til det ila alle ukene du har fri :D

Nydelige bilder som vanlig av en flott familie ;)

Anniken

Anita N Kildahl

22.06.2011 kl.22:47

Skjønner deg med den soltørsten! Det er jo ikke så rart når man bor i dette landet her, vi er ikke akkurat bortskjemt med varme og sol! Men kos deg uansett, du har jo mange soler rundt deg :-)

Jeg kjører gjennom Odda når jeg skal hjem til Kvinnherad på besøk, men stopper sjelden der. Men neste gang da skal jeg gjøre det. Ta en kaffe og kakebit :-)

Nyt sommeren!

Solblom

22.06.2011 kl.23:36

Dette var herlig lesing og flotte bilder :) Kult med en egenkomponert "vinn på minuttet", hehe :) Ønsker deg og din familie en riktig god ferie!!

Ps. har kost meg masse med mange gode innlegg og vakre bilder!

Jane Mysen

23.06.2011 kl.08:45

Fine bilder av vakre mennesker :) Og så mye kan jeg si, at når det gjelder Island kan du glede deg herfra til månen og tilbake igjen. For tre år siden reiste jeg og sambo på en ti dagers tur til denne nydelige øya, det er en ferie jeg aldri kommer til å glemme! Nå skal det sies at vi var uvanlig heldige med været, sol hele tiden, men likevel, jeg tror Island tåler å bli besett i regnvær også (om dere skulle være så uheldige). Og når det gjelder solen - er nok like før den kommer for fullt nå :)

Pearl

23.06.2011 kl.20:48

Har man ferie, så har man ferie. Fra pc også :P

Ser ut som om dere har hatt en super tur hvertfall :)

fabiolita

23.06.2011 kl.20:50

Hei hei Hege:)

For noen herlig bilder av en flott familie på tur - du koser deg like mye i slike setinger som meg og det er godt å se. Dere har en flott hytte med en fantastilsk utsikt - heldige er dere.

Forsett og kos deg Hege og titt innom når du føler du har tid!!!

Ha en god ferie!!

God Klem Fabiolita
Tusentakk for fin kommentar! :)

Høres ut som en super tur til hytta. Fine bilder!

mimmimor

29.06.2011 kl.21:37

Ser så deilig ut :) Håper dere har det flott. Misunner deg Island, skulle gjerne vært en tur på sagaøya. Lest mye om øya, så en dag, kanskje...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits