I sommer skal jeg...

 

...surfe, stå på vannski og bade... I ren Postgirobyggetstil skal jeg i alle fall ha ferie, om aktivitetene mine ikke blir akkurat som i den populære sommerlåta. ...men bade har jeg i alle fall planer om... ;-P

I dag har jeg - hold dere fast.... hatt min siste arbeidsdag på nesten 9 uker! Det betyr at jeg har en lang, deilig, innholdsrik lærersommer foran meg! Jeg er priviligert og veldig glad, og følte for å dele det med dere. Når det er sagt, vil jeg raskt få føye til at jeg unner absolutt alle yrkesgrupper en lang sommerferie, og jeg synes oppriktig synd på de som må klare seg med 3-4 uker.

Mine sommerferieplaner er faktisk ganske innholdsrike dette året. Aller først reiser vi til Røldal på hytta i helga. Deretter bærer det østover for å få med oss min niese Hannas bursdag, før vi flyr fra Gardermoen til Island. Ser for meg en annerledes og spennende tur med farting rundt på øya. Av det vi ønsker å få ut av oppholdet på Sagaøya står bading i "Den blå lagune" høyt oppe på lista:

 

Fristende bilde fra "Den blå lagune" på Island. (Lånt fra Side2.)

 

Senere på sommeren blir det tur både til Hurdal og Bodø for å besøke familiene våre. Satser også på noen hotelldøgn i Kristiansand, sammen med "vår alles kjære Oddi"!

 

Det er helt spesielt og nydelig i Nord-Norge om sommeren.
Her fra Lofoten i juli 2007, da Benn og jeg tilbragte noen superkoselige feriedager der.

 

Slik er utsikten fra Ilsøya (utenfor Bodø), hvor familien til Benn har hytte.
Vi håper på noen fine sommerdager der ute. :-)


Med så mange uker fri som jeg har, rekker jeg heldigvis å nyte sommeren her hjemme også. Det kan være ganske fint her hos oss på varme sommerkvelder. Håper på mange kvelder som dette:

Utsikt fra Hommersåk mot Stavanger.

 



"...ja, denne ferien tror jeg blir fin...!"

♥

 







13 kommentarer

anettesbokboble

16.06.2011 kl.23:35

Ååå, heldiggrisen ;) Men nå er det ikke lenge til jeg heller tar ferie, 8 dager eksakt og jeg gleeeeder meg!! Håper du får ni knallherlige uker, snuppa mi :) <3<3<3

Consuming

16.06.2011 kl.23:43

Ja det tror jeg også. (Fantastisk sang!) Høres ut som om dere kommer til å få en flott og variert ferie. Sukk, kjenner jeg blir litt misunnelig på den lange ferien altså - hmm kanskje jeg skulle begynne å jobbe i skolen allikevel? (Er egentlig utdannet lærer...) Nyt hver dag max! :-)

venkesstrikk

17.06.2011 kl.00:11

Kjenner jeg også blir litt misunnelig på den lange ferie. Jeg skal ha en uke snart og så blir det vel ikke mer før i august, ikke alltid så enkelt når en driver for seg selv. God ferie til deg iallefall, nyt den til det fulle :)

monica73

17.06.2011 kl.00:43

Ja,det er som jeg har sagt.Man skulle vært lærer på sommeren.Hehe.Misunnlig på den lange ferien din ja.2 uker til,så er det 2 ukers ferie på meg også.

Klem

I gode og onde dager!

17.06.2011 kl.08:05

Det er det vel unt etter en lang økt i et krevende, men sikkert givende yrke.

Boggen

17.06.2011 kl.09:24

Unner deg en lang og god ferie.Dersom du er ferdig med planleggingen for oppstart i august, kan du jo ta fri nå. Jeg sier fri for mye av dette er jo avspasering etter lange dager gjennom året. For mange går de 2 første ukene med til å komme seg etter hektisk avslutning. NYT dagene og få en god opplading til et nytt spennende år som lærer!

fruensvilje

17.06.2011 kl.09:25

God morgen.Dette ser ut som en virkelig hærlig ferie.Jeg har sååååå lyst til å besøke Island,heldige du:))i går fikk min kjære ett tilbud fra sparebak1 om gruppetur til Island 25-29 august,gjett om jeg har lyst da,men da går jo jeg med nyopperert hand:(det vil jo sette en demper på bading i den blå lagune.Uansett kods dokke og nyt ferien

quiltmania

17.06.2011 kl.09:45

Heldige deg med 9 uker ferie!!! - Et hav av tid ligger foran deg - også Island da.... kjempespennende - ønsker deg en riktig,riktig god tur og god ferie i øst og vest, nord og syd ;o)

Ikke mye som minner om sommer her for øyeblikket, det pøser ned og det er mørkt (!) men er optimist og tror sommeren kommer igjen!

Marit

17.06.2011 kl.13:03

Jeg skal "bare" være på hytta i vår tre uker lange ferie, og kommer definitivt til å plage livet av dere med solnedgangsbilder fra terrassen der! Men ferien starter ikke før 1. august. Det er lenge, lenge til det. Blir været for ille får vi heller vurdere en restplass til et varmere sted på jorda.

Pearl

17.06.2011 kl.13:23

God sommer! Jeg kunne også tenke meg å reise til Island en gang, det må jo bare være helt fantastisk. Noen jeg kjenner var der når de var 17-18 år, på kjærestetur og de hadde det helt topp!

fabiolita

17.06.2011 kl.21:21

Hei hei Hege:)

Du er vel undt en ferie på ni uker:) Kos deg...

Vi skal ha hjemme & litt hytte i år. Og gleder meg til det;)

Selv har vi snakket om Lofoten og det så jo som du og din kjære hadde det helt suverent der;)

Ha en god helg og kos dere;)

God klem Fabiolita

jervveien16

17.06.2011 kl.22:52

Ja...denne ferien tror jeg blir fin... For et herlig spekter av planer..og som jeg misunner og unner deg de 9 ukene. Du må virkelig nyte alle de deilige dagene med fri fra alt stress og mas. Slettes ingen grunn til å mase om at dere må ta masse bilder, det kommer av seg selv vet jeg :P Vi satser på askefritt og herlige laguner. God tur hjem også... Fortsatt iskaldt i sjøen, men kanskje noen sommer uker gjør susen til du kommer ;)

Anniken

Katrine Stensland

21.06.2011 kl.17:43

Jeg har svømt i Den blå lagune i 18 minusgrader. DET var spesielt det!!

Har ellers tro på at denne ferien blir fin, selv om jeg har langt færre planer enn deg =)

GOD SOMMER!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits