Travel uke

 

Snart skoleslutt for i år. Det merkes på kalenderen! Det er ikke måte på alt av aktiviteter som legges til dagene nå på slutten av skoleåret, både i skoletida og på ettermiddags-/kveldstid. Med tre jenter på 3 forskjellige skoler og min egen jobb på en fjerde, gjelder det å holde tunga beint i munnen for å få med seg alt. Som jeg har sagt før burde logistikken som skal til for å løse en slik hverdag kvalifisere til grunnfag i logistikk. Minst! Det får vi nok ikke formelt gjennomslag for, men jeg får i alle fall fornøyde barn og en sliten kropp! Hehe.

I kveld skal Anna i dobbelt bursdagsselskap, Benn og jeg i et annet, samt at jeg skal trykke inn et foreldremøte innimellom her i planen min. Snille Astrid stiller heldigvis som barnevakt for Andrine. De skal etter eget utsagn ha fest i heimen. Haha. Jeg håper det går for seg i rolige former! ;-)

Vel, vel. Neste uke bremser vi ned og har en lang og deilig sommerferie foran oss. Herlig!

 

Denne blomsteroppsatsen får lov å krydre innlegget mitt litt
og er laget og fotografert av mamma.

 

Nå må jeg stresse opp litt her... Håper du stresser ned! ;-)

 

7 kommentarer

fruensvilje

14.06.2011 kl.17:40

Lykke til med alle deres gjøremål:))ja nå skal eg virkelig stresse ned for nå er eg ferdig med pendlinga til volda og fysio

Marit

14.06.2011 kl.19:04

Akkurat det der savner jeg ikke med å ha små unger. Nå er det slutt på foreldremøter og avslutninger for min del. Litt rart, savner det litt innimellom, men ikke når jeg tenker på hvor vanskelig det noen ganger var å rekke over alt.

Lykke til og gled dere til ferien. :o)

Creativboligstyling.

14.06.2011 kl.19:59

Du har jammen litt å styre med du også frøken;)

Bra du vet at det blir roligere tider og at du kan slappe av med familien. For dere lærere er det vel litt av hvert som må gjennomføres før sommerferien settes inn, og den har dere jammen fortjent...med stor F !

Slapp av når kvelden kommer og ha en fin slutt på uken :)

Skal prøve å stresse ned selv...men ikke lett. Tv Norge teamet for 4 stjerners middag kommer hit i morgen. Og da har jo jeg styret som en ojoj! Malt vinduskarm på kjøkkenet, pusset alle vinduer, husvask på kjøkken og bad, pusset alle glass skinnende rene og dekket bordet. Har ryddet det fint til ute og satt alt på plass til mannen min skal kokkelere...jeg burde jammen få en tre retters jeg også ;) Iallefall en liten belønning! Han er i Oslo på tre retters middag, mens hans høygravide kone jobber som en helt her hjemme...litt små bitter og sliten, eh...JA! Haha..:) Når man er en perfeksjonist så kan man jammen lage jobb for seg selv, phu!

Merkelig at du også skal få all klagingen min hver gang, beklager det Hege!!

Ha en fin kveld, nå skal jeg prøve å skaffe avtaler til i morgen, må være ute av huset fra 09.30 - 22.30. Noen må ta imot hund, barn ...og meg ;)

*Klemmer*

Georgine

14.06.2011 kl.20:01

Heldigvis ferdig med den biten ja, men skjønt det hadde jo sin sjarm det også.

helgemamma

14.06.2011 kl.20:10

Kjenner til den der med alle avslutninger ja... Ikke bare på skoler, men fritidsaktiviteter også.... Kjenner at det er deilig at jeg slipper være med eldstemann..de vil visst ikke ha med mamma på avslutning på Gymnaset.... :-)

Har ett sommerbarn som skulle hatt bursdagselskap også før skolen slutter, men vi velger å ta det når skolen starter opp igjen istedenfor....

fabiolita

14.06.2011 kl.22:22

Hei hei Hege)

Slik logistikk er det her i huset også - morgen dagen er det slik at vi har to bursdager og to skoleavslutninger, så jeg føler også at jeg skulle få en premie for logistikken. Premien er vel fornøyde barn som stiller der de skal til riktig tidspunkt og blir hentet når de skal:)

Synes det er litt stas også jeg - blir jo så stille uten de her;)

Ha en flott kveld og en god start på sommerferien - noe som er deg vel undt som lærer!!!

God klem Fabiolita

Hege

15.06.2011 kl.09:32

Husker den tiden da vi hadde det likedan, men nå skal du ha fri snart og ta deg igjen.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits