Manglende sommervær gir ost og kjeks

Etter et par deilige sommerdager i helga, ble det brått slutt på idyllen. Sola ble avløst av uante nedbørsmengder og kjøligere værtype allerede natt til mandag. Værmelderne har lovet oss i alle fall litt gløtt av sol, men uansett hvor godt jeg speider, er det bare skyer å se. Da får jeg testet tålmodigheten min litt og muligheten for å tenke alternative gjøremål dukker opp. Min førsteprioritet er nemlig nesten alltid terrassen i solvær. I mangel på sådan har Benn og jeg derfor invitert Astrid (jentene er hos faren sin til fredag) på ost og kjeks i kveld. Da blir det bare oss tre og jeg ser veldig fram til det. Ost og kjeks er godt i seg selv, og med godt selskap blir det suverent. Jeg gleder meg!

 

Tavla på terrassen viser i alle fall hvilken årstid vi faktisk er inne i,
om været skulle gjøre at jeg glemmer det. :-P

 

Med bilde av blomster fra mormors gamle løytnantshjerte, som har havnet i min hage (jippi!), ønsker jeg deg en deilig sommerdag uansett hvilket vær du måtte ha: 

8 kommentarer

fruensvilje

08.06.2011 kl.17:01

Kunne godt tenkt meg ost og kjeks jeg også:))dere må nyte det og kose dokke godt i kveld.

Vi har hatt deiligt vær i dag men det melder regn resten av uken,så tålmodigheten blir nok satt på prøve her også

anettesbokboble

08.06.2011 kl.17:49

Jeg tror kanskje sola har flyttet nordover, i dag har det vært deilig blå himmel og på skolen har det vært arrangert villmarksdag. Vi har kost oss med leker, sveler, grillet laks og mange blide fjes har vært å se. I morgen skal det visst bli enda varmere, hurra :) Håper sola dukker opp hos deg også :D

Creativboligstyling.

08.06.2011 kl.18:07

Mmm ost og kjeks er jummy!

Gleder meg til å kunne spise blåmuggost sammen med en god rødvin. Blir bare kjedelige oster på meg nå, for kan ikke spise noen form for Camenbert heller:(

Mye man ikke kan spise, men mye man kan kose seg med også! :D

Nyt finværet, og tid med familie og venner. Denne tiden er den aller beste! :)

jervveien16

09.06.2011 kl.07:25

Vi er fremdeles bevilget med varmt vær her på østlandet. Riktig nok fryktelig lummert og mye nedbør. Sommer og sol passerte forbi i helgen og det ser ut til at vi må vente litt før den kommer tilbake.

Så nydelig blomster du har arvet. Morsomt med planter som man kan ta stikling av. Langt mer personlig enn dersom man kjøper den på Plantasjen.

Regner med at det ble kos med ost og kjeks med Astrid :D

Anniken

Med andre ord

10.06.2011 kl.11:28

fruensvilje: Ost og kjeks er alltid en slager, regnvær eller ei!

Med andre ord

10.06.2011 kl.11:29

anettesbokboble: Jeg unner deg finværet av hele mitt hjerte, Anette! Villmarksdagen hørtes da spesielt trivelig ut. Godt dere vet å sette pris på finværet når det først dukker opp.

Ønsker deg ei strålende god helg, min kjære Anette!

Med andre ord

10.06.2011 kl.11:31

Creativboligstyling.: Det er så riktig som du skriver med at hvis det er noe man av en eller annen grunn ikke kan nyte, får man nyte det man kan! ;-)

Ja, denne forsommertida er sååå fin! ...og vi vet å nyte den også, du og jeg!

Med andre ord

10.06.2011 kl.11:39

jervveien16: Mormor gravde opp hele løytnantshjertet sitt og ga til meg, hun. Faktisk ga hun meg alt hun kunne tenke seg at jeg kunne ha glede av. Større hjerte enn hennes har jeg vondt for å tro er å oppdrive. Dessverre gikk hun fra oss for et par år siden, men hun var over 90 og hadde hatt mye vondt i mange år, så jeg innser at å få slippe var det var best for henne. Samtidig er det vondt å miste et av mine viktigste ankerpunkt i livet. Minnene er imidlertid utelukkende gode. :-)

Ost og kjeks er alltid en slager, uavhengig av været!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits