17. mai


Ei uke etter 17. mai har jeg klart å få lastet over og redigert noen bilder, slik at jeg kan få vist dere. Er jeg ikke flink og effektiv!? :-P

 

17. maipynting.
Etter en, om jeg skal si det sjøl(!), god innsats på 16. mai ble blomster, bord, mat og kaker fikset og klart til den store dagen. Vi hadde invitert til 17. maikaffe med søtsaker og pølser etter barnetoget, og ble faktisk i alt 13 festglade til bords. Moro!


For første gang fikk vi besøk av mamma på 17. mai.
Det var stor stas for oss alle.
Hun ble dermed del av vår "tradisjonelle" morgenfotografering på 17. mai. ;-)
Denne dagen er en fin anledning til oppstilte bilder, synes jeg, siden vi da er festpyntede og fine hele gjengen.Jentene poserer vant i hagen før alt braker løs.
Helt siden de var små har jeg fotografert jentene slik på morgenen 17. mai. Disse bildene er artige å sammenligne fra år til og se tilbake på.
Tidligere års bilder kan du titte på hvis du vil. Innlegg med en fotokavalkade fra mange år tilbake finner du her. Fjorårets bilder ligger her. :-) Observante lesere kan se at bunandene går i arv - veldig kjekt!Benn tok et bilde av jentene og meg også.Sjølfolket ble også foreviget. ♥
Foto: Mamma

Individuell fotografering av jentene og andre frivillige, hihi:

         


         

Anna går forbi i barnetoget.Andrine vinker til oss på sidelinjen idet hun passerer oss i barnetoget.Astrid og venninnene fikk stå og se på toget for første gang i år.Litt småfrosne tilbake etter barnetoget, var det tid for dette. :-)


         
Andrine fikk en fin gassballong av en av gjestene våre, Geir, og det måtte vi jo ha bilde av.
Benn likte også ballongen! Haha.
Senere på dagen er det tradisjon for et lokalt folketog her hos oss, kalt Latbrandstoget. Der kan organisasjoner og lag vise seg fra med diverse morsomme innslag. Astrid satt på i en veteran-opel dette året, og kan skimtes (med hatt) bak i bilen.


Andrine (med rød ball) gikk for første gang i toget med håndballen. For min del var det første gang jeg ikke gikk med håndballen. ;-) Moro for henne å få gå - og for meg som fikk anledning til å se på!

...og etterpå gikk vi hjem og slappet av, mens jentene fikk fri tilgang til is fra fryseboksen. Det var jo tross alt 17. mai! ;-) I dagene som har gått etterpå har vi hatt regnvær og vind som ikke ligner noen ting, eller kanskje ligner det et typisk novemberuvær her på Vestlandet? Da kan vi prise oss lykkelige over at selv om det var litt surt på 17. mai, gikk det i alle fall an å være ute og feire. Nå er det imidlertid et år til neste gang, og det er litt greit det også. ;-)

 

12 kommentarer

Marte Kristine

25.05.2011 kl.14:41

Koselige bilder :)

diagostini.

25.05.2011 kl.16:07

Kjempefine bilder :)

fruensvilje

25.05.2011 kl.16:35

En virkelig flott familie:))og du hadde en aldeles nydelig bunad.17 mai blir litt annerledes så lenge en har barn i familien,no blir det litt stille hos oss merker jeg,så nyt det så lenge du har jentene hjemme:))

mimmimor

25.05.2011 kl.18:05

Virker som dere har en fin tradisjon :)

I gode og onde dager!

25.05.2011 kl.21:47

For en fin gjeng, her er dte mye å være stolte av.

Creativboligstyling.

25.05.2011 kl.22:56

Så nydelige bilder fra en flott dag! Du har en kjempe flott famile, jentene dine er jo bare såå søte! :D

Lurer på om vi blogger til forskjellige tider nå jeg...ser ikke nyhets oppdateringer fra deg, så trodde du var litt "off" blogg om dagen. Jeg var det i noen dager selv, har såå lite energi om dagen, og aldri har det vel ikke vært så mye å gjøre som akkurat nå. Typisk at det dukker opp masse oppdrag...nå! Jeg som ikke orker...

Koselig å se innleggene som jeg har gått glipp av, skal lese og kose meg litt før jeg går i seng, god natt bloggvennen :) <3

*Klemmer*

Med andre ord

26.05.2011 kl.08:41

Marte Kristine: Takk skal du ha!

Med andre ord

26.05.2011 kl.08:41

diagostini.: Takk for det!

Med andre ord

26.05.2011 kl.08:42

fruensvilje: Takk for det! Ja, klart det er annerledes å feire 17. mai uten barn enn med. Men man kan jo kose seg i alle fall!

Bunaden min er jeg veldig glad i. Det er Vest-Opplandsbunad, som jeg har arvet etter min mormor.

Med andre ord

26.05.2011 kl.08:43

mimmimor: Å jada, både med fotografering og festligheter. :-) Vi vet å kose oss, vi!

Med andre ord

26.05.2011 kl.08:44

Siv Svanem.: Tusen takk. Jepp, jeg er veldig stolt!

Med andre ord

26.05.2011 kl.08:48

Creativboligstyling.: Tusen takk, Kine, for trivelig kommentar, og spesielt for de fine ordene om familien min. :-)

Kan hende vi er inne i ulike rutiner, ja, men hyggelig at du fant veien til innleggene mine likevel.

Som jeg har sagt tidligere, er det viktig at du tar hensyn til deg selv nå. Bloggen nedprioriterer du lett, oppdragene får du ta når du har overskudd. Fokuset ditt bør ligge på det viktigste akkurat nå, nemlig det du bærer på under hjertet. Dette vet jeg at du selvsagt er klar over. :-) Men ikke alltid like lett når man føler at andre har forventninger til en. Regner uansett med at du har mye støtte og forståelse fra de rundt deg.

Ønsker at du skal ha en veldig fin dag i dag og at formen er så god som den kan bli! Klem klem. :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits